Kayısı Para Etmiyor Diyerek Malatya'dan Ankara'ya Yürüyor

Kayısı Para Etmiyor Diyerek Malatya'dan Ankara'ya Yürüyor

Malatya’da yaptığı 'Çıplak ayakla Ankara'ya yürüme, kış mevsiminde bisikletle Ankara'ya gitme, kayısı kasalarını dökme, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kayısı gönderme' gibi ilginç eylemler ile ülke gündemine gelen kayısı üreticisi Veysel Karani bu defa da kayısı

Kayısıdaki fiyat sorununa ve kentteki diğer sıkıntıları duyurmak isteyen Karani, yanına yol haritası ve küçük bir çanta alarak yola koyuldu.

Ankara’ya kadar yürüyecek olan Karan’i bu eylemle hem üreticisinin yüzünü güldürmeyen kayısıya dikkat çekmek hem de bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüp sorunları anlatmak istiyor.

Kentteki siyasetçilerin bu konuda çözüm üretemediğini savunan Karani, “Bizler vatandaş ve üreticiler olarak sorunlarımız ve sıkıntılarımıza çözüm bulunmasını istiyoruz ama bazı yetkililer bizim sesimizi duymuyor.

Bu gün eylem yapıyorum ve Ankara'ya kadar yürüyeceğim. Malatya merkezden başladığım yürüyüşe Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde son vereceğim. Orada Cumhurbaşkanımızla konuyu görüşüp çözüm isteyeceğim. Başka türlü kayısıya kimsenin bir faydası olmaz.

EYLEMDEN AİLESİNİN HABERİ YOK

Yaptığı eylemden ailesinin haberinin olmadığını belirten Karani, “Eşim ve çocuklarım bilmiyor. Basında haberim çıkarsa benimle kavga edecek eşim ama olsun ben üretici olarak kayısının ve diğer sorunları gündeme getireceğim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler