Kasımpaşa'da kıran kırana maç! Zirve karıştı

Kasımpaşa'da kıran kırana maç! Zirve karıştı

Süper Lig’de 25. haftada karlı zeminde karşı karşıya gelen Galatasaray – Kasımpaşa maçı 2-1‘lik skorla Galatasaray galibiyetiyle sona erdi.

Galatasaray bu galibiyetle tekrar averajla liderliğe yükselmiş oldu. Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk yarıda 30 dakikada 9 isabetli şut buldu. Bu maç, Galatasaray'ın ilk yarılarda bu sezon en çok isabetli şut attığı maç oldu. Galatasaray'ın gollerini Kerem ve Mostafa Mohamed atarken Kasımpaşa'nın tek golünü Thelin attı. Fatih Terim maç sonrası açıklamasında, "Benim için Galatasaray'ın asıl futbolu ilk 45 dakikalık oyundur. Muslera yere bile yatmadı. Oyuncularıma helal olsun. Sahada kar yokmuş gibi oynadılar. Onları tebrik ediyorum." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
Süper Lig’de 25. haftada karlı zeminde karşı karşıya gelen Galatasaray – Kasımpaşa maçı 2-1‘lik skorla Galatasaray galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray bu galibiyetle tekrar averajla liderliğe yükselmiş oldu. Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk yarıda 30 dakikada 9 isabetli şut buldu. Bu maç, Galatasaray'ın ilk yarılarda bu sezon en çok isabetli şut attığı maç oldu. Galatasaray'ın gollerini Kerem ve Mostafa Mohamed atarken Kasımpaşa'nın tek golünü Thelin attı. Fatih Terim maç sonrası açıklamasında, "Benim için Galatasaray'ın asıl futbolu ilk 45 dakikalık oyundur. Muslera yere bile yatmadı. Oyuncularıma helal olsun. Sahada kar yokmuş gibi oynadılar. Onları tebrik ediyorum." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
MAÇTAN DAKİKALAR

5' Galatasaray Kerem ile gole çok yaklaştı fakat Kasımpaşa kalecisi topu çıkardı.

GOL -- 9' Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçti.

25' Babel'in sert şutunu yine kaleci Ertuğrul çıkardı.

30' Galatasaray, Kasımpaşa maçında ilk yarıda 30 dakikada 9 isabetli şut buldu. Bu maç, Galatasaray'ın ilk yarılarda bu sezon en çok isabetli şut attığı maç oldu.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ!

Son dakika: Galatasaray'da büyük hata gole neden oldu!
GOL -- 51' Kasımpaşa Thelin ile 51. dakikada skoru 1-1'e getirdi.

Galatasaray'da değişiklikler: 72' Galatasaray'da Babel, Fernandes ve Emre Kılınç oyundan alınırken, Donk, Onyekuru ve Emre Akbaba oyuna dahil oldu.

GOL -- 89' Mostafa Mohamed'in Galatasaray'ı 2-1 öne geçiriyor.

MAÇ 2-1 SONA ERDİ!
MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

FATİH TERİM'DEN MAÇ YORUMU

Fatih Terim: İki tarafı da tebrik etmek lazım. Zeminin kontrol ettiği bir futbol, bu kolay bir şey değil. Bütün çalışmalarınız ve alışkanlıklarınız bir kenara bırakılıyor.

Fatih Terim: Benim için Galatasaray'ın asıl futbolu ilk 45 dakikalık oyundur. Muslera yere bile yatmadı. Oyuncularıma helal olsun. Sahada kar yokmuş gibi oynadılar. Onları tebrik ediyorum.

Fatih Terim: Maçta çok şut atan, en çok pozisyona giren biziz. Hakettiğimiz bir 3 puandı. Kasımpaşa'yı da tebrik etmek lazım. Allah'a şükür bugün tekrar liderliğimizi geri almanın sevincini yaşıyoruz.

"KEREM'E DAHA ÇOK ŞANS VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Fatih Terim: Kerem'e daha çok şans vermeyi düşünüyorum. Elimden geldiği kadar da veriyorum. Erzincanlılara teşekkür ediyorum. Kemal Kılıç hocama da bu transferdeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Benim elimdeki genç yetenekler sürekli şans bulur.

"MOHAMED İŞİNİ ÇOK İYİ YAPAN BİRİ"

Fatih Terim: Mohamed her şeyden önce iyi oynuyoruz. Mohamed işini çok iyi yapıyor. Alıştığı zaman ülkeye, Galatasaray'a daha fazla yararları olacak. 2-3 haftada 4-5 maç oynadı kendisi. Bize katkısı olan gençlerin gol atması veya başarılı olması hepimizi daha çok sevindiriyor.

Son dakika: Galatasaray'da büyük hata gole neden oldu!
FUAT ÇAPA'DAN VAR'A ELEŞTİRİ

Fuat Çapa: Karşılaşmadan önce de söyledim, hava şartları çok etkiler diye. Buraya gelmeden bir oyun planımız vardı, geldikten sonra bunu değiştirmek zorunda kaldık.

Fuat Çapa: Rakibimize verilen penaltıda VAR'ı beklemeden veriyorsunuz. Bizim pozisyonda hakem oyunu bile durdurmadı. VAR'dan bir uyarı da gelmiyor. Çok üzücü. Bu pozisyon şampiyonluğa oynayan büyük takımlardan birine olsa şimdi yer yerinden oynardı.

Kerem Aktürkoğlu: Sabah şehit haberiyle uyandık ve bu bizi çok üzdü. İki takım da zeminden dolayı istediklerini yapamadı diyebilirim. Bu tarz maçlarda mücadele çok zor ve önemli. Şampiyonluk gelecekse bu gibi maçlar çok büyük önem taşıyor.

Kerem Aktürkoğlu: Fatih Hoca beni ilk istediği zamanlarda, Galatasaray'da kendimi daha fazla geliştirebileceğimi düşündüm. Kulüpte hiçbir zaman yabancılık çekmedim. Arkadaşlarım bana çok iyi davranıyor, kendimi sürekli olarak geliştirmeye çalışıyorum.

Thelin: Kar yağışı benim için problem değil. Ben İsveç'liyim. Önemli olan zemindi. Evet golümü yine attım fakat ne yazık ki kazanamadık.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler