Karantinadan kaçırma olayıyla ilgili fatura kesildi! O isim görevden alındı...

Karantinadan kaçırma olayıyla ilgili fatura kesildi! O isim görevden alındı...

Türk vatandaşlarının tahliyesi için gerçekleştirilen operasyonlar sırasında skandal bir olay meydana gelmişti. Karantinaya götürülen vatandaşların bulunduğu otobüs durdurularak bir kişi sivil araçla karantinadan kaçırılmaya çalışılmıştı...

Türk vatandaşlarının tahliyesi için gerçekleştirilen operasyonlar sırasında skandal bir olay meydana gelmişti. Karantinaya götürülen vatandaşların bulunduğu otobüs durdurularak bir kişi sivil araçla karantinadan kaçırılmaya çalışılmıştı. Olayın faturası mülki idare amirliğine kesildi.

AirportHaber’in aktardığına göre havalimanının açılışından bu yana görevi yürüten Mülki İdare Amiri İsmail Şanlı, görevden alındı.

İstanbul Havalimanı İşletmeicisi İGA'ya ait sivil bir araçla durdurularak otobüsten indirilen şahsın yaşadığı olayın sorumlusu olarak görevden alınan Şanlı'nın yerine Hakan Hakyemez atandı.

Son olarak İçişleri Bakanlığı'nda Mülkiye Müfettişi olarak görev yapan Hakan Hakyemez'in geçtiğimiz yılın Kasım ayında birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler