Karamollaoğlu yeni ittifakını açıkladı

Karamollaoğlu yeni ittifakını açıkladı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, yeni seçim ittifakını açıkladı

Saadet Partisi, siyasetin gündemindeki ittifak ve erken seçim tartışmalarına vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gönderme yaparak "Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz; seçim değil geçim. Hepimizin gündemi aynı: Geçim İttifakı" video klibi yayınladı. 

Saadet Partisi'nin sosyal medya hesabından yayımlanan video içeriğinde vatandaşın, "Geçim şartları zor, hayat pahalılığı var. Kirayı, elektriği veremiyoruz, geçinemiyoruz. Emekli açlıktan ölüyor, kredi borcu olduğu için açlık sınırında. Gelir dağılımında adaletsizlik var" sözlerine yer verildi.

Videoda, "Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere hayır diyen herkesle hepimizin gerçek gündemi için geçim ittifakı, hepimiz gündemi aynı" mesajı verildi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısını, siyasetin ve ülkenin gündemine taşımak adına “Geçim İttifakı” kampanyasını başlattıklarını kamuoyuyla paylaştı. Karamollaoğlu, “İttifakların tartışıldığı, konuşulduğu bu ortamda, iktidar seçim hesapları yaparken insanımız geçim mücadelesi vermekte” dedi.  

Kampanya’ya gecimittifaki.com adresi üzerinden herkes katılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler