Karacanlar'a ait Number1 FM iflas etti iddiası

Karacanlar'a ait Number1 FM iflas etti iddiası

Türkiye'nin ilk özel radyolarından olan ve 1992 yılından bu yana yayın yapan Number1 FM iflas etti. Karar 22 Ocak'ta yayınlandı.

İflas ve konkordato haberlerine bir yenisi daha eklendi. 1992 yılında merkezi Londra'da kurulan ve Türkiye'de yayın yapan ilk özel radyolardan olan Number1 FM iflas etti.

Üç Numara Radyo ve Televizyon Yayınları A.Ş. adıyla faaliyet gösteren ve bünyesinde Number1 FM, Number1 TV, Number1 Türk FM ve Number Türk TV'yi barındıran şirket hakkında, 22 Ocak 2019 tarihi itibariyle iflas kararı alındı.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA: BİLİNÇLİ SERVİS EDİLEN HABERİN GERÇEKLE İLGİSİ YOKTUR

Bugün yayınlanan "Üç Numara Radyo ve Televizyon Yayınları A.Ş."nin iflası ile ilgili haberin kendileriyle ilgisi olmadığını belirten Number1 FM Medya Grubu, "Habere konu, Üç Numara Radyo ve TV Yay. A.Ş'nin, Grubumuzdaki TV ve Radyoların yayın faaliyetleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır" dedi.

Açıklamada şunlar ifade edildi:

"Televizyonlarımız; NR1TV ve NR1Türk TV. Radyolarımız; Number1 FM ve Number1Türk FM. 25 yıldır başarıyla yayınlarına devam etmektedir. RTÜK resmi internet sitesinde, hangi yayın kuruluşunun hangi logo/isim ile yayın yaptığı açıkça görülmektedir. Aşağıdaki linkde de görüleceği üzere;

 NR1TV ve Number1 FM: Oğlak Radyo ve TV Yay. A.Ş

NR1Türk TV ve Number1Türk FM: Aslan Radyo ve TV Yay.A.Ş

RTÜK'de kayıtlı lisans şirketleriyle, yayına devam etmektedir.

Habere konu, Üç Numara Radyo ve TV Yay. A.Ş'nin, Grubumuzdaki TV ve Radyoların yayın faaliyetleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bilinçli şekilde ve kötü niyetle, medyaya servis edilen haberin, gerçekle bir ilgisi yoktur."

Ali ve Ömer Karacan’ın sahip olduğu Karacan şirketlerine daha önce vergi kaçakçılığı, resmi evrakta sahtecilik, tehdit ve darp gibi suçlamalardan dolayı polis tarafından operasyon düzenlenmişti. Son olarak Ali Naci Karacan hakkında, ‘sahtecilik’ iddiası nedeniyle dava açılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler