KADIKÖY EMEK TİYATROSU DAYANIŞMA FESTİVALİ İLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR

KADIKÖY EMEK TİYATROSU DAYANIŞMA FESTİVALİ İLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR

Covid-19 Pandemi koşullarından olumsuz etkilenen tiyatrolar ayakta kalmaya çalışıyor. Zor günlerden geçip sahnelerini açık tutmaya çalışan Kadıköy Emek Tiyatrosu 16-27 Kasım arasında yapılacak festival ile hem oyunlarını sahneleyecek hem de destek toplaya

Covid-19 Pandemi koşullarından olumsuz etkilenen tiyatrolar ayakta kalmaya çalışıyor. Zor günlerden geçip sahnelerini açık tutmaya çalışan Kadıköy Emek Tiyatrosu 16-27 Kasım arasında yapılacak festival ile hem oyunlarını sahneleyecek hem de destek toplayacak. 40 seyircinin alınacağı oyunlarda boş koltuklar da satışa sunularak, destek sağlanacak.

Covid-19, Hem tiyatrolar hem tiyatro severleri de olumsuz etkiledi. Uzun süredir perde açamayan tiyatrolar zor günler yaşarken, Kadıköy’ün etkin tiyatro sahnelerinden Kadıköy Emek Tiyatrosu da pek çok tiyatro gibi pandemi koşullarında ayakta durmaya çalışıyor. Kadıköy Emek Tiyatrosu da ayakta kalabilmek için tiyatro severlerin desteğini almak ve salonda az sayıda seyirci de olsa onlarla buluşmak için 16-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak "Dayanışma Festivali" ile sahne alacak. Bu kapsam Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun festival programında yedi tiyatro oyunu, iki söyleşi, stand-up ve bir de konser yer alacak.

Birçok sanatçının da oyunlarıyla ve atölyeleriyle destek verdiği Dayanışma Festivali yine pandemi koşullarına uygun olarak yapılacak ve gösterilere yalnızca 40 seyirci alınacak. Mekâna gitmek istemeyenler de 50 TL’ye bir bilet alarak dayanışma gösterebilecek. Kadıköy Emek Tiyatrosu Dayanışma Festivali ile ilgili sosyal medya hesaplarından bilgi verilirken, detaylı programa kadikoyemektiyatrosu.com adresinden ulaşılabileceği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler