Kaçırıldığı öne sürülen Aleyna, bulundu.

Kaçırıldığı öne sürülen Aleyna, bulundu.

Ankara'dan 4 gün önce kaçırıldığı, iddia edilen Aleyna Şeker'in Aksaray'da olduğu ortaya çıktı. Televizyon programında kendisi hakkındaki haberleri izledikten sonra sosyal medyadan tanışıp, birlikte Aksaray'a geldiği öne sürülen İshak K. ile emniyete...

Ankara'dan 4 gün önce kaçırıldığı, iddia edilen Aleyna Şeker'in Aksaray'da olduğu ortaya çıktı. Televizyon programında kendisi hakkındaki haberleri izledikten sonra sosyal medyadan tanışıp, birlikte Aksaray'a geldiği öne sürülen İshak K. ile emniyete başvuran Şeker, "Kendi rızamla Aksaray'a geldim" dedi.

Ankara'da yaşayan Mustafa Şeker, bedensel ve zihinsel engelli olduğunu belirttiği 20 yaşındaki kızı Aleyna'nın 4 gün önce kaçırıldığını öne sürerek, televizyon programına katıldı. Bunun üzerine polis ekipleri, Aleyna Şeker'in bulunması için çalışma başlattı.

BİRLİKTE EMNİYETE BAŞVURDULAR

Arama çalışmaları sürdürülürken, Aleyna Şeker, yanındaki 26 yaşındaki İshak K. ile bugün Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Şeker, gazetecilere, "İshak ile Ankara'da buluşup, kendi rızamla Aksaray'a geldim" dedi.

Sosyal medyadan tanıştıkları öne sürülen Aleyna Şeker ve İshak K'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler