JUMANJİ: YENİ SEVİYE 13 ARALIK'TA VİZYONA GİRİYOR

JUMANJİ: YENİ SEVİYE 13 ARALIK'TA VİZYONA GİRİYOR

2017 yılında vizyona giren ve gişede büyük başarı yakalayan Jumanji: Welcome to the Jungle’ın devam filmi Jumanji: The Next Level’dan ilk fragman yayınlandı.

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Karen Gillan’ın başrollerini üstlendiği film, 13 Aralık 2019’de vizyona girecek.

Robin Williams’ın başrolünü üstlendiği 1995 yapımı Jumanji’nin yeniden çevrimini çekme fikri ilk başta pek hoş karşılanmamış olsa da ortaya çıkan sonuç birçok sinemaseverin fikrini değiştirmeyi başardı. Dwayne Johnson’ın başrolünü üstlendiği Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017 yılında vizyona girdiğinde sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve dünya genelinde 962.1 milyon dolar hasılata ulaşarak gişede büyük bir başarıya imza attı.

Durum böyle olunca devam filminin çekilmesi de kaçınılmaz oldu. İlk filmin başrollerini üstlenen Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Karen Gillan‘ın aynı rollerde geri döndüğü devam filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony, Jumanji: The Next Level adını taşıdığı açıklanan filmden ilk fragmanı yayınladı. Johnson, Black, Hart ve Gillan bir video oyunundaki karakterleri canlandırdığı için yeni filmde de aynı kostümler ile görünüyorlar.

Jumanji: Welcome to the Jungle’ın Devam Filmi, 13 Aralık 2019’da Vizyona Girecek

İlk filmde kendilerini bir oyun dünyasının içinde bulan gençleri canlandıran Ser’Darius BlainAlex WolffMadison Iseman ve Morgan Turner da yeni filmde aynı rollerle geri dönerken, devam filminde oyuncu kadrosuna Awkwafina, Danny DeVito ve Danny Glover da katılacak.

Jeff Pinker ve Scott Rosenberg’in senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda, ilk filmin de yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Türkiye’de 13 Aralık 2019‘de vizyona girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler