Depp'ten The Sun'a iftira davası: Eski eşin şidden davasına 'yalan' diyerek reddetti

Depp'ten The Sun'a iftira davası: Eski eşin şidden davasına 'yalan' diyerek reddetti

Eski eşi Heard'e 'ağır şiddet uyguladığı' iddiasını yayımlayan The Sun'a açtığı iftira davasında ifade veren ünlü aktör, asıl şiddete uğrayan taraf olduğunu ve Heard'ün yalan söylediğini öne sürdü.

Karşı taraf, Depp'in uzun zamandır uyuşturucu kullanımı nedeniyle eylemlerinin ne kadar bilincinde olduğunu sorguladı.

Kuşağının en iyi oyuncularından biri olan Johnny Depp'in Britanya'nın en çok satan tabloid gazetesi The Sun'a 'eşini dövdüğünü' yazdığı için açtığı iftira davası, ikisi de Hollywood yıldızları olan Depp ve eski eşi Amber Heard'ın katılımına sahne oldu.

Karayip Korsanları serisiyle tüm dünyada sevilen 57 yaşındaki Depp, koyu renk takım, güneş gözlüğü, maske takarak geldiği mahkemede, Heard'e 'şiddet uyguladığı' iddiasını 'tümden yalan' diyerek reddetti.

Davalı konumundaki The Sun'ın yayıncısı News Group Newspapers ve iddiayı kaleme alan Genel Yayın Yönetmeni Dan Wootton'ı temsil eden avukatlar ise suçlamaların doğru olduğunu kanıtlayacaklarını ve aktörün belleğinin aşırı uyuşturucu kullanımından olumsuz etkilenmiş olabileceğini savundu. 

Londra Yüksek Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Depp, tanık olarak verdiği ifadede, "Hayatımda ne Heard'ü ne de başka bir kadını istismar ettiğimi herhangi bir şüphe kalmaması için belirtmek isterim" dedi.  

Avukatı David Sherborne, Heard'ün istismar suçlamalarını ilk kez Mayıs 2016'da dillendirdiğini ve 6 gün önceki bir olaydan kaynaklandığını söylediği morluklara dayanarak Depp hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını hatırlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler