Jet Fadıl Yurt Dışı Yasağının Kaldırılmasını talep etti

Jet Fadıl Yurt Dışı Yasağının Kaldırılmasını talep etti

Nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanan "Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz, yurt dışı çıkış yasağını kaldırılmasını talep etti

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada, tutuksuz sanık Fadıl Akgündüz hazır bulundu.

Duruşmada, içlerinde Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve amcası Osman Kaan’ın da yer aldığı 19 kişinin ifadesi alındı.

Duruşmada söz alan tutuksuz sanık Fadıl Akgündüz, halihazırdaki ülkenin bozuk ekonomik halinden sebeple bekleme süreci içinde olduklarını ve projelerinin yüzde 80’ini bitirdiklerini söyledi.

YABANCI YATIRIMCILAR İÇİN YURTDIŞINA GİTMEM LAZIM

Akgündüz, “Ekonominin bozuk olmasından sebeple yatırımcı bulmakta zorluk yaşıyoruz. Yabancı yatırımcılarla konuşabilmem için yurt dışına gitmem lazım. Bu sebeple yurt dışına çıkış yasağımın kaldırılmasını istiyorum.” dedi.

MAHKEME REDDETTİ

Bunun ardından mahkeme başkanı, “Soyut söylemlerle bu yapılmaz. Böyle bir durum var ise somut kanıtlarla istek yapmanız lazım.” dedi.

İsteklerin alınmasının sonrasında ara kararını veren mahkeme heyeti, Akgündüz’ün yurt dışına çıkış yasağının kaldırılması isteğini kabul etmedi.

Gene müşteki avukatların Akgündüz’ün tutuklanması doğrultusundaki isteğini de kabul etmeyen mahkeme, duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler