İyi Partili Türkkan'dan Gasilhane Paylaşımı

İyi Partili Türkkan'dan Gasilhane Paylaşımı

Lütfü Türkkan, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki bir gasilhanede yıkanmak, kefenlenmek için sırada bekleyen tabutlar içindeki cenazelerin görüntülerini, "Siz hala sokağa çıkma konusunda kısıtlama getirmeyi erteleyin" diyerek paylaştı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki bir gasilhanede yıkanmak, kefenlenmek için sırada bekleyen tabutlar içindeki cenazelerin görüntülerini, "Siz hala sokağa çıkma konusunda kısıtlama getirmeyi erteleyin" diyerek paylaştı.

Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul'da bir gasilhane önünde çekilen videoyu paylaştı. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, cenazelerin yıkanma ve kefenlenmesi için sırada olduğu görülürken Türkkan, "Siz hala sokağa çıkma konusunda kısıtlama getirmeyi erteleyin. Bu video bugün İstanbul’da Küçükçekmece gasılhanesinde çekilmiş" dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Dr. Ayhan Koç, katıldığı bir televizyon programında,  "İstanbul'da bugün bulaşıcı hastalıklardan ölenlerin sayısı 210'nun üzerinde" derken, Sağlık Bakanlığı, bugün Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 174 olduğunu açıkladı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler