İYİ PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN ENGELLİ RESSAM MUHAMMED YALÇIN’A YARDIM

İYİ PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN ENGELLİ RESSAM MUHAMMED YALÇIN’A YARDIM

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde yaşayan engelli ressam Muhammed Yalçın’a resim yapması için gerekli malzemeleri ulaştırdı. Maddi olanaksızlar nedeniyle malzeme alamayan Yalçın, Türkkan’a teşekkür etti.

Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde yaşayan yüzde 70 zihinsel engelli Ressam Muhammed Yalçın, yaşadığı gecekondunun duvarlarını, merdivenlerini ve evin dış cephesini resimlerle süslüyor. Muhammed’in bu yeteneği fark edilince birçok sergi açtı.

Ancak, Muhammed’in yeteneği maddi olanaksızlar engeline takıldı. Babası Hasan Yalçın’ın sosyal medyada ve basında çıkan haberlerde Muhammed’in resim yapması için gerekli malzemeleri alamadığını söylemesi üzerine İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Muhammed’e yardım etti. Türkkan dün evlerine giderek Muhammed ile görüşürken, ihtiyaç duyduğu resim malzemelerinin listesini de aldı.

Muhammed’in istediği resim malzemeleri, bugün evlerine gelen Türkkan'ın danışmanı aracılığı ile kendisine ulaştırıldı. Muhammed, İYİ Partili Türkkan’a teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler