İyi bir seks için çiftlerin birbirine sorması gereken 10 soru

İyi bir seks için çiftlerin birbirine sorması gereken 10 soru

Seks terapisti Dr. Emily Morse, çiftlere, yatak odasında nasıl bir yol izlediklerini konuşmak üzere ayda bir kez "seks zirvesi" için bir araya gelmeyi öneriyor

Seks terapisti Dr. Emily Morse, çiftlere, yatak odasında nasıl bir yol izlediklerini konuşmak üzere ayda bir kez "seks zirvesi" için bir araya gelmeyi öneriyor. Morse, yeni kitabı "Smart Sex"te "İlişkilerimizdeki cinsel sorunların çoğunun seksle hiçbir ilgisi yok, her şeyin iletişimle ilgisi var" diyor.
Morse, bu samimi konuşmaların çiftlerin cinsel yaşamlarını renklendireceğini ve hatta ilişkileri tamamen kurtarabileceğini söylüyor.
yi-bir-seks-icin-ciftlerin-birbirine-sormasi-gereken-10-soru.jpg
Daily Mail'in haberine göre İnsan Cinselliği İleri Araştırmalar Enstitüsü'ne katılan Morse, 10 dakikadan daha kısa sürebilecek "seks zirveleri"ne rehberlik edebilecek 10 soruluk bir liste hazırladı.

Çiftlerin sohbeti olumlu bir şekilde başlatmalarını tavsiye ediyor: "Şu anda seks hayatımızda nelerden hoşlanıyorsun?"

Çiftler daha sonra en derin arzularını ve fiziksel olarak keşfetmek istedikleri şeyleri tartışarak zirveleri daha da renklendirebilirler: "Seks hayatımızda neleri daha fazla görmek istersin?" ve "Denemek istediğin yeni şeyler neler?"

Bunların yanı sıra Morse, çiftlere birbirlerine sormaları için şu soruları da öneriyor: "Yaşayabileceğimiz en ateşli seksi düşündüğünde bu neye benziyor?" ve "Aklındaki fantezi gerçekleştiğinde biz neredeyiz?"

Daha sonraki sorular, çiftlerin geçmişteki cinsel deneyimleriyle ilgili. Morse, çiftlerin birlikte yaşadıkları en erotik anları yeniden canlandırmak için hatıraları paylaşmaları gerektiğini söylüyor: "Yaşadığımız seksle ilgili en sevdiğin anın ne?", "Son zamanlarda kendini çok tahrik olmuş hissettiğin an hangisiydi?" ve "Seks yaparken en sevdiğin kısım ne?"

Morse, "seks zirveleri"nin sorulara verilen yapıcı yanıtlarla sona ermesi gerektiğine işaret ediyor: "Seks sırasında daha fazla yapmak istediğim bir şeyi paylaşabilir miyim?", "Seksi senin için tatmin edici hale getirmek için daha fazla ne yapabilirim?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler