İtalya Başbakanı ilişkiyi noktaladı!

İtalya Başbakanı ilişkiyi noktaladı!

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, son haftalarda yayında ve yayın dışında yaptığı cinsiyetçi yorumlar nedeniyle eleştirilerin hedefi olan sevgilisi Andrea Giambruno'dan ayrıldığını açıkladı.

Gazeteci Giambruno yaptığı yorumlarla bir süredir tepki çekiyordu.
İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, sadece siyasi hayatıyla değil aynı zamanda özel hayatıyla da ilgi odağı. Bunun en büyük nedeni ise Meloni’nin sevgilisinin gazeteci Andrea Giambruno olması.

Giambruno, eski başbakan Silvio Berlusconi tarafından kurulan ve İtalya’nın en büyük özel yayın şirketi Mediaset’te bir haber programının sunucusu. Ve özellikle ağustos ayından beri sert eleştirilerin nedeni olan açıklamalarıyla gündemde.

Giambruno, “Dans etmeye giderseniz sarhoş olmaya hakkınız var. Ancak sarhoş olmayı ve bilincinizi kaybetmeyi önlerseniz, belki de başınızın belaya girmesini de önlemiş olursunuz” ve “Tecavüz edilmesini istemiyorsanız her şeyden önce bilincinizi kaybetmeyin, aklınızı başınızda tutun” gibi cümleler kurarak sert eleştirilerin hedefi olmuştu.


Meloni, o bölümden sonra partnerinin yaptığı yorumlardan dolayı yargılanmaması gerektiğini ve gelecekte partnerinin davranışlarıyla ilgili sorulara yanıt vermeyeceğini söylemişti. Ancak sonunda İtalya Başbakanı özel hayatıyla ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı.


Meloni, sosyal medya hesaplarından “Andrea Giambruno ile neredeyse 10 yıl süren ilişkim burada sona eriyor. Yollarımız bir süredir ayrıydı ve bunu kabullenmenin zamanı geldi” diye yazdı.


Meloni, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla ayrılık kararını duyurdu.

Kararın geçtiğimiz günlerde Giambruno’nun programda, küfürlü bir dil kullandığı ve bir kadın meslektaşına yaklaştığını gösteren yayın dışı alıntılar yayınlanmasından sonra gelmesi dikkat çekti.

Perşembe günü yayınlanan bir kayıtta da Giambruno’nun bir ilişkiyle övündüğü ve kadın meslektaşlarına grup sekse katılmaları halinde onun için çalışabileceklerini söylediği duyuldu.

Çiftin yaklaşık 10 yıllık bir ilişkisi ve bir de kız çocukları var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler