Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

İşte son durum, işte don nokta

Kıymetli arkadaşlarım, Değerli Gazilerim,
En içten selamlarımı iletiyorum. Öncelikle mücadelemize yakından tanıklık eden davamıza sahip çıkan herkes bizim dostumuzdur.

Sizlere anlatmam gereken önemli gelişmeler var.

“Adalet Platformu” ismindeki Sosyal medyadan ekibimiz ve can dostlarımız ile birlikte sağladığımız çalışmalar, girişimlerimiz, tecrübemiz ve teknik hukuki desteklerimiz ile bugüne kadar sayıları yüz kırktan fazla olan Gazi kardeşimizin hukuki mücadelesini kazanmalarına vesile olduk.

Ayrıca onlarca hukuki vaka da ise kanunen şehitlik makamına ulaşmalarına şahitlik ettik.


Üstelik bu süreçte farklı gruplara ve düşüncelere sahip olan kişiler tarafından yöneltilen baskı, aşağılama ve hakaret gibi tepkilere maruz kaldık.


Ancak tüm bu zorluklara rağmen yılmadan ve vazgeçmeden görevimize devam ettik.


Bu çabamızı görenlerin saygılarını kazanma fırsatı bulduk.


Değerli gazilerimin güvenlerine mazhar olup gönüllerine girdik. Bu kutlu yola çıktığımız andan itibaren ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Huzurlarınızda hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Diğer yandan, bugüne kadar, naçizane bu fakir Mustafa GAZİM olarak değil, birçok devlet adamı, milletvekili, bürokrat, dernek başkanı, vakıf ve federasyon başkanları da vazife malulü sayılamayan gazilerimizle ilgili çözüm arayışlarında bulunmuşlardır. Kendilerine ve emeklerine yürekten teşekkür ederiz.


Tabii bu noktada özel insanlar da var.

Mesela üstün hukuk bilgileriyle bu davalarda başarı gösteren Av. Tamer MAHMUTOĞLU ağabeyime, örneğin, “N Gazete” aracılığıyla bana bu konuda yazmaya fırsat tanıyan, imtiyaz sahibi, sözü ve özü bir Sayın Levent DEMİR ağabeyime ve şu an görevde olan birçok STK'nın başkanlarının da bu çözüm arayışlarında büyük emekleri bulunmaktadır.


Buradan isim bir kac isim verir, diğer değerli başkanlarımın isimlerini unuturum korkusuyla, hepsine yürekten teşekkür ediyorum.


Ancak görünen odur ki binlerce davanın hala sürüyor ve sürecek olması üzücüdür.

Bugüne kadar köklü bir çözüm ortaya koyulmayışının sebebi biliyoruz amma çözümlenmesine karşın bir yaptırım gücümüzün olmamasından dolayı da başarısızlık yaşıyoruz.


Bu sebeple, mevcut olan bir dernek ile ya da yeni kuracağımız bir dernek ile kutlu davamız ki yolumuza devam etme kararı almış bulunmaktayım.

Gerekirse aileme ayıracağım vakitten kısıp, gerekirse kazanmakta olduğum alın terimini feda edip Allah’ın izni ile ve sizlerden gelen desteklerle yolumdan dönmeyeceğimin bilinmesini isterim.


Bu birlikte yürüdüğümüz yolda, güçlü dayanışmamızın ve çabalarımızın gelecekte de devam edeceğine yürekten inanıyorum.


Doğru yerdesiniz, doğru adrestesiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

En kalbi Muhabbetlerimle Saygılarımla, Selamlarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR