İşte Ivanka Trump'ın yeni hayatı

İşte Ivanka Trump'ın yeni hayatı

Ivanka Trump, Beyaz Saray sonrası yeni hayatına ayda 47 bin dolara mal olan yeni evinde devam ediyor. 39 yaşındaki Trump sık sık çocuklarıyla kaliteli vakit geçirirken görüntüleniyor.

Ivanka Trump ve Jared Kushner çifti, Indian Creek adasındaki 32 milyon dolarlık yeni mülklerinin hazırlanmasını beklerken, çocuklarıyla beraber Miami, Arte Surfside’a lüks bir konut kiraladı.


Ayda ortalama 47 bin dolara mal olduğuna inanılan kompleks için çiftin bir yıllık kira sözleşmesi imzaladığı söyleniyor.


Tesisin web sitesinde Surfside, "Tarihi mimarisi ve geniş, sakin plajları ile özel bir sahil bölgesi" olarak tanımlanıyor.

Yeni hayatlarını hızla kucaklayan 39 yaşındaki Ivanka ve ailesi, Miami’de sıklıkla görüntüleniyorlar.


Geçtiğimiz günlerde, Ivanka kırmızı ve siyah çizgili elbisesiyle balkonda uzanmış kitap okurken fotoğraflandı.


Çiftin düzenli olarak dünya liderleriyle yüksek profilli küresel etkinliklere katıldığı Beyaz Saray'daki telaşlı hayatlarında dramatik bir değişiklik oldu.

Son günlerde genellikle çocuklarıyla vakit geçiren Ivanka, çocuklarını okuldan alırken, beyaz tenis kıyafetleri giyerken, çocuklarını havuza götürürken ve bir timsah çiftliğindeki gezinin tadını çıkarırken görüldü.


Yine de Ivanka Trump’ın siyasete girmeyi planladığına dair söylentiler dolaşmaya devam ediyor.


Birçok kişi Florida'nın Cumhuriyetçi Senatörü Marco Rubio'ya 2022'de meydan okumayı ve hatta 2024 gibi erken bir tarihte cumhurbaşkanlığına aday olmayı düşündüğünü iddia ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dış Politika