İşte En Yeni STK: Evrensel Değerler ve Dostluk Platformu

İşte En Yeni STK: Evrensel Değerler ve Dostluk Platformu

Türkiye'de mevcut STK'ların yapısı giderek güç kazanmaya başlarken yeni bir STK'nun kuruluşu gerçekleşti.

Yeni kurulan STK'nın eğitim amaçlı olacağı vurgulanırken, hem ülke içinde, hem de yurt dışında temsilcilikleri bulunacak. Evrensel Değerler ve Dostluk Platformu adıyla kurulan STK'nın Genel Başkanlığını üstlenen Osman Bahadır Özden,  kuruluş ilkeleri çerçevesinde platformun içeriğini şöyle ifade etti:

"Evrensel Değerler dünya üzerinde yaşayan tüm insanlar ve yarattığı kültürlerle kucaklayan dostluk ve sevginin yeniden yayılmasına katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşudur. Hedeflerinin başında insanı ve kültürel konularda dünya kamuoyunun dikkatini çekmek için uğraş veren konuyla ilgili olarak ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlar ile özgürlüklerle birlikte işbirliği yapmak ve projeler oluşturmaktır.  Doğal yaşam ortamlarının artırılması için çalışmalar yapan ve tüm bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin artırılması için çalışmalar yapan bir platformdur. 
Platformumuz üyelerin maddi bir menfaat ve çıkar sağlama amacından ziyade dünya insanlığının ve ülkemizin sorunlarına katkı sağlayabilmek ve daha bilinçli bir toplum için başta Platform üyeleriyle, Özel ve Kamunun birlikte üzerine düşen sorumluluk bilinci ile çözüm üretilmesine katkı sağlamak hedefindedir. Oluşacak olan ağ nedeniyle zaten üyelerimizin hem Türkiye içinde hem de dünyada bulunan temsilcilikleri aracılığı ile işlerini geliştirmeleri ve menfaatler kazanmaları da doğaldır. 

Koşulsuz "Adalet", koşulsuz "Barış" ve koşulsuz "Sevgi" ilkeleri ile kurulmuş bir platformdur".
EDDP'nin yeni atılımları Corona Virüsün getirdiği kısıtlamalara karşın yoğun geçen görüşmelerinde de yakında daha önemli atılımların içinde oldukları da sızan haberler arasında sözü edilmekte. 
Türkiye'de gerek ekonomik sıkıntılar ve sağlık mücadelemize karşılık Evrensel Değerlerin Türk medyasında yer alması yeni bir ışığı haberdar etmesi açısından önem vermekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler