İsmail Saymaz ile Ersan Şen canlı yayında birbirine girdi

İsmail Saymaz ile Ersan Şen canlı yayında birbirine girdi

Sözcü TV'de yayınlanan Sokağın Özü programında İsmail Saymaz ile Ersan Şen arasında canlı yayında tartışma çıktı. Erşan Şen'in "Bir saattir konuşulur mu lan insaf ya" sözlerine İsmail Saymaz'dan sert tepki geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz ile ünlü hukukçu Ersan Şen'in katıldığı canlı yayında ortalık karıştı. Seçim gündemiyle ilgili konuşma yapan İsmail Saymaz'ın sözlerini uzatmasına Ersan Şen'den tepki geldi.

İsmail Saymaz ile Ersan Şen canlı yayında birbirine girdi! "Bir saattir konuşulur mu lan" - Sayfa 2

Saymaz konuşurken araya giren Ersan Şen, "Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Kendi başınıza orada program idare ediyorsunuz. Neyse konuşun canım umurumda değil. İsmail 3 dakikada bitir kardeşim bir saattir konuşulur mu lan insaf ya" ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz ile Ersan Şen canlı yayında birbirine girdi! "Bir saattir konuşulur mu lan" - Sayfa 3

"Hocam bir daha benimle böyle konuşmayın. Hürmetim var size" sözlerinin ardından ise Ersan Şen "Kendine kendinize top çeviriyorsunuz orada" dedi.

Saymaz ise "Benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm. Size sen diye hitap etmeye başlarım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız. İdare ediyorum bir şey demiyorum ama ayıp ediyorsunuz" şeklinde konuştu.

Yaşanan gerginliğin ardından Serap Belovacıklı araya girdi. Reji ise reklam arasına giderek yayını kesti. Program bir süre sonra kaldığı yerden devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler