İran polisi CNN TÜRK yayına müdahale etti!

İran polisi CNN TÜRK yayına müdahale etti!

CNN TÜRK İsrail'e misilleme yapıldıktan saatler sonra İran'a gitti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım'ın görüntüleriyle, saldırıyla ilgili İran'dan izlenimlerini aktarırken İran polisinin engeline takıldı.

CNN TÜRK İsrail'e misilleme yapıldıktan saatler sonra İran'a gitti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım'ın görüntüleriyle, saldırıyla ilgili İran'dan izlenimlerini aktarırken İran polisinin engeline takıldı. Fulya Öztürk canlı yayında izlenimlerini aktarırken İran polisi yayını kesmesini istedi. Öztürk yayını kesmek zorunda kaldı.

Fulya Öztürk, 16.15'teki yayınında İran polisi ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Şimdi biraz sonra İran polisi benimle konuşmak istediğini söyledi ve yayını bitirebilir misiniz sizinle konuşmam lazım diye. Ben yavaştan yayını toparlayacam ve İran polisiyle o şimdi merak ediyor ne anlatıyoruz ne yapıyoruz, burada niye bulunuyoruz nerden geldik diye biz de kendisiyle şimdi konuşacağız. Önümüzdeki saatlerde yine bağlantılarımız devam edecek. Adam haklı görevini yapıyor, İran polisi ben de şimdi onun sorularını cevaplandıracam ama İran'ın sokaklarının nabzını tutmaya devam edeceğiz. Şu an kamerayı da indirtiyor zaten.”

Fulya Öztürk yayınlara devam edeceğini söylese de 16.15'teki yayın sonrası başka bağlantı yapamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler