İnce: Bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de direneceğim

İnce: Bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de direneceğim

Sahte plakalı araçla Beştepe'ye giderek gizlice Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li Muharrem İnce, kişisel Twitter hesabında açıklamalarda bulundu.

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasının odağındaki Muharrem İnce, "Partimin temiz geleceği için partinin değerleriyle buluşamamış insanlarla nasıl mücadele edeceksem, bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm" dedi.İnce, şunları söyledi: 

"Her Cumhuriyet Halk Partili için, parti her şeyin önünde ve üstündedir. Partiyi korumak, partinin değerlerinin taşıyıcısı olmaktır.

screenshot-2019-11-26-ince-bu-guzel-vatani-saray-duzenine-teslim-etmemek-icin-de-direnecegim.png

Ben değil, bütün partililer son birkaç günde istemediğimiz şeyleri yaşıyorsak bunun sorumlusu partide olup kendilerini partinin değerleriyle buluşturamamış insanlardır. Yaşananlara rağmen göreceğiz Saraya buradan ekmek çıkmayacaktır. Bu ülkeye yaptıkları kötülükler ortadadır.

"Partimin temiz geleceği için partinin değerleriyle buluşamamış insanlarla nasıl mücadele edeceksem, bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm."

screenshot-2019-11-26-ince-bu-guzel-vatani-saray-duzenine-teslim-etmemek-icin-de-direnecegim1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler