İMZA

Sevgili okuyucularım günümüze gelmek doğruları öğrenmek için, geçmişe gidip bugünü anlamamız lazım.
Bu arada çok değerli büyüğümüz MİT eski müsteşar yardımcısı sayın MEHMET EYMÜR beye okuyucularımın sayesinde çok selam eder sağlıklı olmasını TANRIDAN dilerim.

Sayın EYMÜR bazı yazılarında ve açık oturumlarda merhum dokuzuncu Cumhurbaşkanımız SÜLEYMAN DEMİREL beyin istihbarat örgütü vardır diye beyan eder,tebessüm ederim.

Yıl 1981 Üsküdar adliyesindeyim, bir davamız var ailenin,rahmetli babam avukatımız bir kaç kişi kenarda duruyoruz, davalı olduğumuz kişiler kalabalık, avukatları dikkatimi çekti hafif ayağı aksıyor, sonra öğrendim adını, sayın SADIK BATUM, yanlarında işadamı HAYATİ ATEŞ, FAHRİ MOR, MUSTAFA AKSOY ve muhtelif kişiler.

Rahmetli babam hayatta her şeyi bana öğrettiği için kulağıma eğildi ve bana şunu söyledi, bu adamları iyi tanı bunlar DEMİREL beyin teşkilatı.
Ne zaman sayın EYMÜR Demirel'in istihbarat teşkilatı var dese bu hadiselerden çok kısa zaman sonra ölen babamın kulağıma söylediği bu adamları tanı bunlar DEMİRELİN ekibi demesi gelir.

Demirel bu lebiderya bir büyüğümüz, gerçekleri bulmak için rahmetlinin dünyasına dalmak lazım ne var ne yok öğrenmek lazım.
Yıl 1983 yıl 2020 daldık yurt içi yurt dışı bu derin dünyaya aynı TAYFUN sınıfı denizaltı gibi, anladım ki YOK ASLINDA FARKIMIZ HEPİMİZ OSMANLI BANKASIYIZ.

Sebebi de darbeyi KENAN PAŞA yapsa da tüm siyaseti askıya alıp dağıtsa da oyun hep aynı mahfilin içinde oynanıyor.

Askeri, sivili oyun hep aynı ekibin içinde.
Bu çocukken oynadığımız aynı SAKLANBAÇ oyununa benziyor, hani çocuklar saklanır bir kişi ebe olur öbürleri sobeler buda aynı, hepsi aynı merkezin insanları.
Sadece üstlendikleri misyon ideoloji farklı oynadıkları da basbayağı MİLLETE TİYATRO.
Bugün yaşadığımız bizi bugünlere taşıyanda onların kolektif olarak oynadıkları tiyatronun devamı.
Çünkü senaryoyu yazan mahfildeki yapılar konuyu kendilerine göre yazıyorlar buna göre tiyatroyu oynayın diyorlar.
Eski MİT müsteşar yardımcısı sayın ŞENKAL ATASAGUN rahmetli amcam ALİ RIZA TUFAN beyi iyi tanır.
Rahmetlik babaannem derdi AK oğlum dört tane doğurdum,doğururken en çok bunda zorluk çektim, zor oldu RIZA'nın doğumu derdi.

Amcam da Üsküdar Kuzguncukluydu sayın ATASAGUN iyi bilir ben inanmadığım şeye İMZA atmam, TÜRK olduğum için ülkemin menfaatlerini her zaman önde tuttuğum için.
İnanmadığım tüm hadiselerde tek ben yanılmadım, herkes ama herkes yanıldı.
İşte meselenin aslıda bu.

2200 yıllık METE HAN'dan beri gelen TÜRK ORDUSU için yetiştirilmiş konusuna hakim kişiler devleti ve TÜRK MİLLETİ adına yapılacak tüm yanlış işleri engeller, durdurur, kendi insiyatifinde olan hadise ise kesinlikle yapmaz ayak sürür.
Boşuna ilgili iş için adam yetiştirmiyorlar.
Onun içindir ki devletin KOZMİK ODA'larının korunması için özel personeller ihdas edilir, yüksek güvenlik tahkikatlarından geçen insanlar bu görevlere getirilir.

Bu ülke bir gün yok olma veya düşman işgali altında kalma senaryosu ile baş başa kalırsa şunu unutmayın sizleri yok edecek bu topraklardaki güçler işinin ehli insanları bertaraf edip, işinin ehli olmayan insanlara yük tutturmuşlardır ve onların kökünü incelediğinizde onlar TÜRK değildir, onun içindir ki TÜRKLÜĞE ve onun yüksek değerler kazanmasına ne eğitim, ne sosyal hayat ne ekonomi ne dış dünyada gelişimine önem vermişlerdir.
Size tavsiyem ne zaman 12 eylül darbesinden sonra bankerlik müessesesi ülkemizde faaliyet göstermiştir, işte o plan stratejik olarak ilerde TÜRKİYE devletini yıkmanın ekonomik ilk hamlelerinden biridir,tavsiyemde bu konuları iyi incelemenizdir.

O günün bankerlik müessesesi ilk küçük bir konuda denenmiş, sonra bankerlik olarak büyük bir plan dahilinde devreye sokulmuş ve milleti soyma konusunda başarılı olmuştur.
Sahibinin atmadığı imzayı sahte yollardan başkaları atıyorsa bilin ki orda büyük bir İHANET vardır.
Saygılarımla,
ALP TUFAN.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.