İmamoğlu'nu tebrik eden Nihal Olçok'tan sürpriz çağrı! Erdoğan'ı da etiketledi!

İmamoğlu'nu tebrik eden Nihal Olçok'tan sürpriz çağrı! Erdoğan'ı da etiketledi!

Geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Nihal Olçok, bu kez "Ayıpsız bir seçim daha" ifadelerini kullanarak seçimlerin tekrarlanması çağrısında bulundu.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından İstanbul seçimleriyle ilgili sürpriz bir çağrıda bulundu. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Adayı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ettiği haberleriyle gündeme gelen Olçok, bu kez seçimlerin tekrarlanması yönünde bir paylaşım yaptı.

"AYIPSIZ BİR SEÇİM DAHA"

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyen Olçok, "İstanbul, seni isteyen seni hakkıyla alandır. Yiğitler gibi mücadele edendir. Bu kadar şaibeyi ne biz, ne İstanbullular taşıyabiliriz. Ayıpsız bir seçim daha" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NU TEBRİK ETMİŞTİ

Nihal Olçok, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda da "Yeni İBB başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, herkese, her şeye hayra vesile olsun. Sizi tebrik ederim ve bu başarının sizi sarhoş etmemesi için dua edeceğimi bilmenizi istiyorum. Bu sözüm alkol ile ilgili değil, çünkü zâhir sarhoşluk, bâtın sarhoşluk gibi değildir vesselam" sözleriyle İmamoğlu'nu tebrik etmişti.

İşte Nihal Olçok'un o paylaşımı;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler