Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

İÇSEL TERAZİYE GÜNEŞ DOĞDU


Ekinoks ile beraber yaşadığımız mevsimin en güzel etkisi hayatlarımıza nüfuz etmeye başladı. Yazın başımızdan geçenleri daha sakin kafa ile değerlendirdiğimiz, dalgalı ruh halinden uzaklaştığımız bu yeni dönemde daha dengeli ve kararlı günler Güneş’in nihayet Terazi burcuna geçmesi ile birlikte gerçekleşmek üzere.

Satürn’ün de bu hafta gerçekleştirdiği destekleyici açı ile hayatımızda meydana gelecek etkilerin daha gerçekçi bir enerji ile söz konusu olmasını avantajımıza çevirebiliriz. Koç burcunda gerçekleşen Dolunay sonrası ani duygusal iniş ve çıkışların son dalgasını yaşıyor olabiliriz. Neyse ki Güneş artık Terazi burcunda ve hayatlarımıza adil ve eşit olma öğretisiyle birlikte dengeli olmamız adına tüm burçlara yeni fırsatlar sunuyor. Bu hafta da her burç için yeni fırsatlara yakından bakalım.
 

KOÇ: İkili ilişkilerden destek alacağınız ve ortak karların gündemde olduğu bir haftadasınız. Çevrenizdeki bilirkişileri iyi seçerek olumlu atılımlar yapmak üzeresiniz. Sosyal ortamlarda sizin için girişken olmanın tam zamanı diyebiliriz.
 

İKİZLER: Her zaman bir B planınız var fakat artık tek bir yoldan ilerlemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Elinizde olan projeleri ayıklayıp en önemlisine odaklanmak faydanıza olacak. Satürn etkisi ile daha gerçekçi seçimlere yönelebilirsiniz.

 

YENGEÇ: Gerçekleşen Dolunay nedeniyle aldığınız kararları sorgulayabilir, gündüz farklı gece ise çok farklı duygular içerisine girebilirsiniz. Bu dönem çevrenizden gelecek yardımlara açık olun. Belki kendi başınıza yeteri kadar objektif olamayabilirsiniz.
 

ASLAN: Satürn size artık hayallerinizi gerçekleştirin uyarısı yapıyor. Düşündüğünüz işleri doğru zamanda yapmaktan vazgeçerseniz bu hafta sizin için iyi bir atılım fırsatı yaratacak. Unutmayın en doğru zaman şu andır.

BAŞAK: Merkür’ün Güneş ile yaptığı açıdan faydalanarak en karlı çıkan burç büyük olasılıkla Başak burcu olacaktır. Bu hafta etkisi altında olduğunuz tüm pozitif gelişmeler ile elinizi neye atarsanız karlı çıkacağınız bir haftadasınız.

TERAZİ: Güneş sonunda Terazi burcunu aydınlattı ve terazi burcunda olanlar için çok daha güçlü bir döneme girdik. İletişim ve sosyal medya aracılığı ile iş yapan Teraziler için bu hafta ayrıca daha karlı gelişmeler kapıda beklemekte.

AKREP: Mars’ın Dolunay’da olan etkisi ile isteklerinizi çok daha net belirleyip çevrenize duyurabildiğiniz bir haftaya girdik ve bu haftada ortak işler ve müşterek faydaların en güzel haberlerini alacağınız süreçtesiniz.

 

YAY: Sosyal ortamların ve arkadaş toplantıların hızlı olacağı bir hafta olacak. Çevrenize kendinizi ispatlayacağınız ve işle ilgili olumlu geri dönüşler alacağınız bir sürece giriyoruz. Yedikleriniz ve içtiklerinize dikkat etmenizde ise fayda var.
 

OĞLAK: Yönetici gezegeniniz Satürn’ün bu hafta Güneş ile yaptığı olumlu açı yeni iş kazanım fırsatları yaratabilir. Kazanç ve karların daha somut olabileceği bu hafta hedeflerinizi belirlemeniz faydalı olacaktır.


KOVA: Geçmiş günlerden üzerinizde arta kalmış bir istirahat ve dinlenme alışkanlığı olabilir. Mevcut süreçte iş yerine daha farklı alanlara yönelme sonucu biriken işleri toparlamak için iyi bir haftadasınız.


BALIK: Duygusal anlamda son gerçekleşen dolunaydan en çok etkilenen burç olmakla beraber bu hafta Satürn etkisi ile en realist kararları alabileceğiniz ve iç dengenizi en iyi kurabileceğiniz süreçtesiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar