İBB Sözcüsü Akşam Yayımlayacakları Videoya Dikkat Çekti

İBB Sözcüsü Akşam Yayımlayacakları Videoya Dikkat Çekti

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB'nin yaptığı müsilaj temizleme çalışmalarını başkalarının sahiplendiğini öne sürerek "O zaman akşam yayımlayacağımız videoyu dikkatle izlemenizi öneririz" ifadelerini kullandı.

Marmara Denizi müsilaj nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Bilim insanları, mühendisler ve konunun uzmanları önemli açıklamalar ve uyarılarda bulunurken; siyasiler ise birbirini suçlama ve yapılanlar üzerinden pay çıkarma peşinde.

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan tepki

Müsilaj sorunu olanca ciddiyetiyle devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Ongun, İBB'nin temizlik çalışmalarını başkalarının sahiplendiğini savunarak, "O da yetmiyor, trol saldırısı yaptırılıyor. O zaman akşam yayımlayacağımız videoyu dikkatle izlemenizi öneririz" ifadelerini kullandı.

Ongun şu mesajı paylaştı:

Müsilaj konusunda siyaset yapmak doğru olmaz dedik, sustuk. Ama görüyoruz ki, yarattığı sorunu başkalarına yükleyenler, İBB’nin temizlik çalışmalarını da sahipleniyor. O da yetmiyor trol saldırısı yaptırılıyor. O zaman akşam yayınlayacağımız videoyu dikkatle izlemenizi öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler