Hulusi Akar'dan CHP'ye dava!

Hulusi Akar'dan CHP'ye dava!

Hulusi Akar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve tazminat davası açtı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve tazminat davası açtı.

NE OLMUŞTU

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a eleştirilerde bulunmuş, TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yükselmişti. 

Özgür Özel, Hulusi Akar'a hapisteki dava arkadaşlarını cezaevindeyken ziyaret etmediğini söylemişti. Cezaevindeki askerler bilirkişi raporuyla kumpasın ortaya çıkmasını beklerken, Hulusi Akar'ın icra subayı Ahmet Erdoğan'ı görevlendirdiğini, Erdoğan'ın "berbat bir uzman görüşü" yazdığını belirten Özel, o bilirkişinin bugün FETÖ'den firari olduğunu söylemişti.

Hulusi Akar ise cevap olarak, "Arkadaşlarını ziyaret etmeyen alçaktır. Hasdal'dan çıkmadım. Arkadaşlarımın hayatını kolaylaştırmak için her türlü riski aldım, Saat 20.30 civarında içeri o alçaklar girdiler ve kafamıza tabancayı dayadılar, 'başımıza geçeceksin' dediler ve ben bunu reddettim. İçinizde, yatağa yattığınız zaman düşünün, kafanızda tabanca varken 'hayır' diyebilecek kaç kişi var? Denemeden söylemeyin" ifadelerini kullanmıştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler