Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Hukuk mücadelemize toplu olarak, siyasi mücadeleye de toplu birlikte ve tek sayfa metin yazısı ile devam edeceğiz.

2028 yılına kadar hukuk mücadelemize toplu olarak, siyasi mücadeleye de toplu birlikte ve tek sayfa metin yazısı ile devam edeceğiz.
Kıymetli okurlarım merhaba;
Uzun bir tatil ve biraz aradan sonra görevimin başında ilk heyecan ve ilk günkü azim ile sizlere doğru bilgileri doğru belgeleri doğru çalışmaları doğru yol göstermeyi bir görev bilinci ile bu davama hizmette gayret ediyorum.
Siz saf ve temiz gazilerimi içimizde öyle uyanıklar varki öyle güzel yalan söylüyorlarki onların eline bırakmamak için tek başımada olsa bu yolda sizleri bligilendirmeye bilgiyle donatmaya hazır ve dersine çalışmış birisi olarak yürüyorum.
Bu yolda beni yanlız bırakmayan canı gönülden inanan can yoldaşlarımızdan 140 kişiyi gazilik ünvanı ile şereflendirdik.Hiç bir derneğin yapamadığını yaptık ALLAH'a şükürler olsun. Her kazandığımız davada sevincimiz ikiye katlandı.Belki adımız geçmez önemli değil zerre aklımın ucundan bile geçmez önemli olan gösterdiğimiz yolun doğru yol olduğu.
Bir kez daha 28ci dönem vekiller ile 1053 nizamname mağduru nevileri dereceleri yüzde 40 derecenin altında kalan yaralı vazife malulu olamayan 3713 terörle mücadele kanunu mağduru arkadaşlarımızın sorunlarının çözülemeyeceğini meclise giderek gerçekte olaylarıda yaşayarak gördüm.
Vekiller ile resim çekinmek kolay zaten sen çekinmesen bile kendileri kendi sayfalarında paylaşmak için çekip sanki birşey olmuş gibi, yada bir yaraya tuz basmış gibi yazı yazmaları beni delirtiyor.Çok şükür sonuca ulaşmadıkça hiç bir vekil ile resim çekinmicem diye kendime söz verdim.
Çünkü hiç bir girişim ve çalışmalara destek oldukları yok, hükümete karşı ne varsa kullanılabilecek bütün argümanları kullanmaktan çekinmiyorlar.
artık;
Yine yeniden silbaştan yola çıkıyoruz.
Herşeyi yeniden ele alıyoruz.
Her şeyi yine yeniden elden geçiriyoruz.
2028 yılına kadar hukuk mücadelemize toplu olarak, siyasi mücadeleye de toplu birlikte ve tek sayfa metin yazısı ile devam edeceğiz.
Dosyamız açık ve net anlaşılır herkes tarafındanda takip edilebilir ve herkes tarafından kopyalanıp yapıştır yapılarak herkesin nazının geçtiği bakanlar olabilir, bakan yardımcıları olabilir, vekiller olabilir, imeil atılarak bizzat makamları ziyaret edilerek dosyalarımız tek nusha halinde sunum yapılacak.
Ben yaptım yada biz yaptık yok, hepimiz hep birlikte yaptık.Sen ben yok artık, bizde yok,HEPİMİZ VARIZ.
2014 yılından bu yana ben vardı, emek hırsızlığı vardı, sonra biz oldu, birlikte oldu sonuç 8 senede sıfır.Artık hepimiz olma zamanı geldi derneklerin gücü ve temsil makamı bitti.
Bütün dernekler bir olmadıkça tek çatı altında olmadıkça hiç bir hak elde edilemez.
Bölünmüşlük devletin ve bürokrasinin işine gelir.
Her seferinde bürokrasi bana fırça atıyor siz daha bir araya gelememişsiniz, ne istediğinizi bilmiyorsunuz, sen başka bir şey iştiyorsun, istanbuldakiler başka birşey, ankaradakiler farklı birşey istiyor, bana gidin birleşin ne istiyorsanız da tek sayfa ile gelin diye kaç kere fırça yedim.
Mecburmuyum ben bu psikolojik savaşla mücadele etmeye, benim davam belli hedefim belli karşımdaki engel de belli.
Daha önce sizleri sosyal medya hesaplarından canlı yayın düzenleyerek seçimden önceki çıkacak olan torbayasa ile ilgili bilgi vermiştim.
Birileri sizleri iyi kandırmıştı. Bende sizlere açık ve net kandırılıyorsunuz dedim. Siz bana kızdınız, benden nefret ettiniz, hatta sövdünüz ve halende devam ediyorsunuz.
Size doğruları anlatmak, doğru bilgileri vermek, doğru belgeleri sunmak, bunun karşılığı bana küfür, nefret, hakaret se devam edin. Çünkü bu bilgi ve belgeleri size doğru bir şekilde kimse anlatmaz. Haksızmıyım?
Torba yasayla ilgili 20 sayfalık bir çalışma çok değerli bir sevdiğimiz sayesinde elime geçti. Vazife malülü olamayan gazilerimiz ile ilgili asla ve asla bir satır bir harf geçmemektedir.
Canlı yayında torba yasa ile ilgili çalışmayı sayfa sayfa gösterdiğim halde belge de elimde halen birileri çıkıp bana yalan söyleme diyorrsa ben daha size söyleyecek bir şey diyemiyorum.
Temmuz ve ağustos ayları tatil ayları olduğundan aradığımız kişilere ulaşamıyoruz henüz kimseyede ulaşamadık bu zaman içerisinde.fakat külliyedeki nazımın geçtiği büyüklerim hemşehrilerim olmak üzere randevu talep ettim izinden dönünce ziyartelerim devam edecek.Sizleri köşemden yada sosyal medya hesabımdan bilgilendirmeye devam edeceğim.
Ekim ayında meclis açılacak, meclisteki vekiller ile bizim sorunumuz asla çözülemez,
Çünkü bizleri muhalefetteki vekiller kullanmayı çok seviyor ve hükümete karşı bizi kullanarak bizim üzerimizden yürümeyi sözde bir mağduriyeti gidermeyi düşündüklerinden değil,kendimizi nasıl parlatrırız partiyi nasıl cilalatırız onun derdindeler,sizlerde bu tuzağa düşerek 10 saniyede olsa bizden bahsetti bizi gündeme getirdi diye sayfalarınızı boşuna kirletmeyin.Muhalefetteki partilerin 10 yada 20 vekil ile bu işlerin çözülmesi mümkün değil,

Çözüm olarak AKPARTİ ve MHP.li vekillerin e-mail hesaplarına mail atarak calışmalarımız ile mağduriyetimiz ile harekete geçirelim.
Yazmaya devam edeceğim
Doğru yerdesiniz, doğru adrestesiniz, beni takip etmeye devam edin.
Esen kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum