HİPERSONİK SAVAŞ…

Sevgili takipçilerim bugün biraz dünyada olabilecek stratejik gelişmeler, askeri yeni teknolojiler ve yeni savaşların boyutları hakkında bilgi ve fikir yürüteceğim.

Olasılıkları bugünün verileri ile ileriye dönük analiz edeceğim.

Bu dönemde ABD(AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) içindeki karışıklıkları küresel ve ulusal yapıların birbiri ile çatışmasını izliyoruz.

Tabi ki bu AMERİKA sokaklarına da indirgenmiş durumda özellikle fakir halkın görüntüleri ve silahlı sivil yapıların sokakta baş göstermesi gibi.

Ama aynı AMERİKA pasifikte dört yüz tane askeri üstü ile beraber Akdenizde 6. filo ve yardımcı destek gemileri ile Karadenizde bulunmak istemesi ile birlikte Yunanistan’da ALEXSANDRAPOLİS(DEDEAĞAÇ) hududumuzda üstlenirken, Girit adasında uçak gemisi ziyaretleri ve Romanya çok eski istasyonu nihayetinde şimdi Bulgaristan,Ukrayna,Gürcistanda ciddi askeri ilişkiler içinde.

Ha keza ERMENİSTAN ve AZERBAYCAN çatışmasının suyunun altında da onlar var.

Peki nasıl bir AMERİKA içinde ve yönetiminde bu kadar sıkıntılar yaşarken denizaşırı bu kadar harekat kabiliyetine sahip.

Amerika, beyaz anglasakson ve Latin kökenli Avrupalı yapı stratejik çıkarlar mevzu bahis ise çok gaddarlardır.

Bundan beş yüz yıl geriye gittiğinizde AMERİKA KITASINI keşfedenler ülkeye ve ganimetlere sahip olmak için kıta yerlilerini ilk çiçek hastalığı,bizonları yok ederek Kızılderilileri aç bırakıp imha etmeyi planlamak, Afrika kıtasından zencileri getirerek köleliği yüz yıllarca götürmek vs, bir çok insani olmayan hadiseleri yapmışlar ve bu sistemlerle de başarılı olmuş dünya imparatorluğunu ele geçirmişlerdir bugüne kadar.

Tabi yüksek teknolojiye de sahip olan şimdiki AMERİKA, RUSYA ve birkaç dünya gücünün haricinde ülkeler amerikanın neler yapabileceğinin günümüzde kestirmesini yapamıyorlar.

Belkide stratejik olarak beyaz anglasakson ırk çok müthiş bir planın peşinde?

Nedir bu AMERİKA içinde çok farklı ırklardan ve genlerden oluşan yapıyı içerideki kalkışmalardan ve iç savaştan sıkıntı duydukları için  biyolojik silahlar ile ülkedeki zararlı yapıyı asgariye indirerek yeni dünya düzeninde ön almak olacaktır.

Amerika birleşik devletleri tayin ettiği dünya hedeflerine de ani ve şok dalgaları ile UZAY SİLAHLARI ve BİYOLOJİK silahlarla saldırarak dünya üstünde yeni bir dünya savaşını bambaşka ve insanoğlunun bilmediği teçhizat ve ultura yüksek silah sistemleri ile yapacak.

Bunda önemli bir teçhizatta şimdiki dünyalıların daha görmediği insan robotlar ve savaş uçakları ile ciddi farklı insan ırkını katletmek ve dünyaya yeni bir düzen getirmek için bu savaşları yapacak.

Bunların çok uzun zaman alacağını şimdi düşünmüyorum.

Bunu en iyi bilen RUSYA FEDERASYONU dünyadaki denge unsuru kutup olduğu için bu savaşlara her zamanki sessiz yapısı ile hazırlandı.

Özellikle yine caydırıcı unsur görevini görecek olan RUSYA FEDERASYONU soğuk savaşta balistik kıtalar arası füzelerle gösterdiği caydırıcı gücü, pozitif kutup yapısını şimdide uzay savaş sistemleri ve ultra yüksek teknolojik silahlarla sergileyecek.

RUSYA DEVLET BAŞKANI sayın VLADİMİR PUTİN beyefendinin geçtiğimiz sene yaptığı hipersonik füze testlerinin ve insansız hipersonik hızlı denizaltıların tanıtımı gösterileri dünyaya  başta negatif kutup olan AMERİKA'YA ihtar ve güç gösterisidir.

HİPERSONİK füzeler RUSYA için neden önemli.

Bugünkü uydu teknolojisi ile balistik füzelerin görüntülenmesi ve uzaydan LAZER topları ile atış yapılarak daha kalkmadan yerde imha edilmesi öngörülebilir bir durum.

Ama uzaydaki AMERİKAN ASKERİ UYDULARINI takip eden RUSYA UZAY komutanlığı daha ABD uydusu konumlama alıp aşağıdaki KITALAR ARASI BALİSTİK füzeyi imha etmek için konum aldığında,eğer yerden atılacak

RUS yapımı hipersonik füze ateşlenirse,uydudan yapılacak lazer atışı boşa çıkmış olucak ve hiper sonik füze çok rahatlıkla verilen AMERİKA üstündeki koordinatları hızlı bir şekilde vurmuş olucak.

İşte hipersonik füzelerin önemi uydudan bile yapılacak saldırılarda uyduları kifayetsiz bırakmak.

Bir diğer konuda hipersonik insansız denizaltılar.

Soğuk savaşın ve halada bugünün en önemli ve tehlikeli silahı stratejik nüklüer balistik veya seyir füzeleri taşıyan denizaltılar.

Bu sinsi silahı denizin altında tespit etmek çok zor ve en ölümcül saldırıları denizaltılar yapmakta.

Nükleer denizaltılar suyun altında çok uzun, bir seneye varan sürelerde kaldığı için soğuk savaşın göz bebeği silahları idi.

İnsansız hipersonik Rus denizaltıları saldırı yapacakları hedeflere korkunç zarar verebilirler.

Buda RUSYA’nın dünyadaki en büyük caydırıcı güç olduğunu gösterir AMERİKA'YA karşı.

Rus uzay mekiği BURAN’nın altına balistik füze yerleştirmek için dizayn edilen modelinden, nükleer sonsuz hareket kabiliyeti olan dört uydu yapmış olan SSCB(SOVYET SOSYALİST CUMHURİYETLER BİRLİĞİ) düşünürsek RUSYA’nın yeni dünya savaşındaki caydırıcılığını iyi düşünmek lazım.

Arkadaşlar yeni dünya savaşı hiç aklınıza gelmeyecek silahlarla olacak ALLAH, TANRI yardımcımız olsun insanlık ne kadar kalırsa.

SAYGILARIMLA...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.