Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

HER ŞEYİN HER ŞEYLE BAĞLANTISI

Son bir haftadır geçmişimizde yaşadıklarımızın daha sık kıyıya vurmasını tecrübe ediyor olabiliriz. Zaman her şeyin ilacıdır dense de her şey, her zaman hayattan silinmiyor. Hatta yaşadığımız retro süreçlerinde her şeyin, her şeyle bağlantısını çok daha kuvvetle idrak ediyoruz. Bu tam olarak ne demek oluyor diye biraz daha içsel bir sorgulama yaparsak, retro sürecinde ön gördüğüm kadarıyla var olan kâinat sisteminin astrolojik ölçeklerle bizlere ders alın, hatalarınızla kucaklaşın mesajı yeryüzüne aksediyor.

Ay, bu hafta başından itibaren Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Özellikle, Pazartesi ve Salı günleri yoğun olmak üzere para ile ilgili anlaşmalarda, alım satımlarda, banka hesapları ile ilgili konularda analitik düşünmemiz gerekirken Ay’ın duygularımızı saptırması ile odaktan kayabiliriz. Kapital düzeyde hatalara açık olduğumuz bu hafta akıl ve duygu bağlantılarını güçlü tutalım.
 

KOÇ: Bu hafta Mars ve Ay arasındaki karşıt enerji daha çok aile içi ilişkilerinize yansıyabilir. Ruhsal enerjinize daha fazla dikkat etmelisiniz. Sizi enerji olarak negatif uyaran her türlü ortam veya eşyadan kendinizi uzak tutmanız, gereksiz tartışmaların önünü kesecektir.
 
BOĞA: Ay, bu hafta burcunuzda ilerliyor. Sosyal kararlar alanında yeni fikirlere varabilir farklı kişilerle temasa geçip ortak projeler yapabilirsiniz. Özellikle yurtdışında yaşayan veya uluslararası projelerde olan Boğalar bu haftayı oldukça hareketli geçirebilirsiniz.
 
İKİZLER: Riski yatırımlara dikkat edilmeli, özellikle hafta ortası ortaklıklar ve borçlar konusunda mümkünse fazla belge imzalamamalısınız. Bırakın anlaşmalarınız önümüzdeki hafta gerçekleşsin. Bu hafta iş bağlamanın maalesef faydalı olduğunu söyleyemeyiz.
 
YENGEÇ: Su grubu temsilcisi ve yöneticisi Ay olan Yengeçler, bu hafta Ay aklınızı biraz daha karıştırıyor ve su elementine tabi burçlarda özellikle daha negatif duygular hissedilmesine sebep olabilir. Bu hafta esnek kalmanız önemli. Çevreden gelen gürültülere kulaklarınızı tıkayın.
 
ASLAN: Bu haftaki ekonomik krizden en az etkilenen burçlardan biri de sizsiniz. Her burç iyi kötü takılıp tökezlerken bunu avantaja çevirme fırsatı bu hafta sizlere gülüyor. Özellikle ortaklığa girecek olan veya ihale işlerinde olan Aslanlar, bu hafta derin bir oh çekebilirsiniz.
 
BAŞAK: İş yatırımları açısından risklerin alınmaması gereken bir dönemdesiniz. Özellikle iş yeriniz ve ofislerde, çevrenizde gelişen yeni koşullara dikkat kesilmelisiniz. Sabit bir toprak elementi burcu olarak, Ay’ın kaygan zemininde olmadık mevzular karşınıza çıkabilir.

TERAZİ: Aile ile ilgili gelişen durumlar bu hafta şaşkınlık yaratabilir ayrıca bu iş hayatınıza da yansıyabilir. Bu hafta gerçekleşecek olan Ay etkisi sizi diğerlerinden daha savunmacı hissettirebilir. Unutmayın ki sadece bir hafta sürecek olan bu etki, sert çıkışlara değmez.

AKREP: Su elementinin derin düşünen burcu, bu hafta gerçekleşen Ay etkisi çevrenizde şaşırtıcı bilgilerin, gizli kalmış konuların açığa çıkmasını ve sonucunda da yeni adımlar atmanıza sebep olabilir. Yabancılarla ilgili gelişmelerin ortaya çıkabileceği bu dönemde ilişkilerinizi gözden geçirin.

YAY: Bu hafta beklenmedik iniş çıkışlar ve aceleci tutumlarınız göze çarpabilir. Her şeye yetişememe duygusuna kapılmanıza gerek yok çünkü hareketli Yay karakteri olarak her durumun üstesinden gelme şansınız var. Sakin kalıp, kendinize odaklanmanız daha faydalı olacaktır.
 

OĞLAK: Bu hafta daha çok ikili ilişkilerde beklenmedik iniş ve çıkışlar yapma güdünüz tetiklenebilir. Duygularınızı gösterme eğiliminde daha fazla olacağınız bir hafta içindesiniz. Ağzınızdan çıkanlara dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. Disiplin bazen sessizlikle de sağlanabilir.

KOVA: Maddi ve ekonomik risklerden en az etkilenecek burçlardansınız. Bu hafta şans oyunları oynamanız oldukça isabetli olabilir. İkili ilişler açısından ise geçmişte kalmış hesaplaşmaları temize çıkarabileceğiniz bu haftada elinizden gelenin en iyisini denemelisiniz.
 
BALIK: Aşk ve ilişkilerde yanlış anlaşılmaların ön planda olabileceği bir haftadasınız. Ay en büyük etkisini Salı günü gösterecek. Bu hafta özellikle duygusal boşluklara düşüp kendinizi yemeye verebilirsiniz. Rejimde iseniz ayrıca dikkatli olun. Fazla kilolar gündeminize gelebilir.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar