HATAY’IN BAŞKANINDAN ‘İRMİK’Lİ NASİHATLER

HATAY’IN BAŞKANINDAN ‘İRMİK’Lİ NASİHATLER

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bu kez önlüğü giyip ocağın başına geçti. Hem Antakya usulü irmik helvası yaptı. Hem de İrmik üzerinden erkeklere nasihatlerde bulundu.

HABER MERKEZİ

Kurduğu youtube kanalında ‘Başkan Kafası’ adı altında gündeme dair konuları espirilerle açıklayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, şimdi de yerel ve yöresel tatlıları ‘Nasıl yapılır ?’adı altında yapmak için mutfağa geçti. Hem helva pişirdi hem de nasihatlerde bulundu.

Özellikle Z kuşağı ve kadınlara kanalında yaptığı espirilerle çok hızlı ulaşan Lütfü Savaş , Antakya usulü irmik helvasını ustalıkla yapmakla kalmadı, ‘Kılıbıklığı öğrenmek için 20 yıl emek sarfettim. Her eve ve her erkeğe tavsiye ediyorum. İtaat edin rahat edin’ dedi. Bu arada kendisini helva yaparken  izleyen kendisi gibi tıp doktoru olan eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’tan helvanın tarifini aldığını belirtirken, Nazan Savaş da Lütfü Bey’in helva yapmayı ilk kez denediğini söyledi. Savaş, bundan sonra youtube kanalında yeni tarifler de vereceğini açıkladı. 

Bu arada youtube kanalı izlenme rekorları kıran Başkan Lütfü Savaş ile NGazete olarak bu konuda bir röportaj gerçekleştirdik. Pazar günü NGazete’de bu konudaki röportajımızı okuyabilirsiniz.

Şimdilik o hiciv ve helva üzerinden siyasete göndermelerini de içeren Savaş’ın tarif videosunu yayınlıyoruz. İşte o video ve o tarif:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler