Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan Kadınlar Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan Kadınlar Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Savaş mesajında, "Kadınlarımızın sosyal, siyasal ve ekonomik yaşama daha çok katılımı hepimizin ortak sorumluluğudur. Biz de bu sorumluluğu yerine getirirken yine kadınların birikim ve cesaretine güveniyoruz" dedi.
 

Başkan Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir toplumun gelişmesi, bir ülkenin kalkınması ve insanlarının başarılı olması o ülkedeki kadınların özgürlüğü ve mutluluğuyla doğru orantılıdır. Umut, emek, azim, inanç ve daha nice değer kadınlar ile anlamlı ve kutsaldır. Tükenmek bilmeyen mücadelesi, umudu ve emeğiyle yaşamın her alanına değer katan kadınlar, ülkemizin aydınlık geleceğinin belirleyicisi olacaktır. Topraklarımızın bereketi, fabrikalarımızın üretkenliği yine kadınlarımızın çabalarıyla mümkün olacaktır.

Kadınlarımızın sosyal, siyasal ve ekonomik yaşama daha çok katılımı hepimizin ortak sorumluluğudur. Biz de bu sorumluluğu yerine getirirken yine kadınların birikim ve cesaretine güveniyoruz.

Kadının olduğu her yerde değer ve zenginlik vardır. Sevgi, özgüven, anlayış ve samimiyet vardır. Dünyanın kadınların emeği ve sevgisiyle güzelleşeceğine olan inancımla tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler