Harun Tekin, yaptırdığı penaltıyı kurtardığı anda gözyaşlarına boğuldu

Harun Tekin, yaptırdığı penaltıyı kurtardığı anda gözyaşlarına boğuldu

Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca 88. dakikadaki penaltıda kaleci Harun Tekin'i geçemedi. Ceza alanına soldan giren Gulbrandsen'i düşüren Harun, penaltı çalınmasına neden oldu.

ARKADAŞLARI HEMEN KOŞTU

Harun, penaltıyı kurtarmasından saniyeler geçmeden ağlamaya başladı. Takım arkadaşları deneyimli kalecinin yanına koşarak ona sarıldı, destek oldu. Bu maçtan önce sakatlanan Altay'ın yerine görev yapacağı için çekimser bakılan Harun, kurtardığı penaltıyla taraftarın gönlüne su serpti.

TAM BİR PENALTI CANAVARI

Harun kritik bir penaltı kurtardı ve takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Visca'nın şutu çıkaran Harun, Bursaspor ve Fenerbahçe kariyerinde 2014-15 sezonundan bu yana Süper Lig'de en çok penaltı kurtaran kaleci konumuna geçti. Son 7 sezonda 23 penaltının 10 tanesini kurtaran kaleciye 'Penaltı canavarı' yakıştırması yapıldı.

ALİ KOÇ DA AYAKTA ALKIŞLADI

Harun Tekin karşılaşmanın bitiş düdüğüyle içeri doğru giderken tribündeki Başkan Ali Koç'u fark etti. Başkan Koç, penaltıyı kurtaran kaleciyi ayakta alkışladı. Harun da Başkan'a alkışlarıyla karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler