Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları

17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

 

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 2

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. 

Bu hafta biraz alıngan ve kafasının içinde olayları büyüten bir ruh halinden geçmeniz olası. Bu noktada, kardeşleriniz, komşularınız veya yakın arkadaşlarınız hakkında yanlış kanıya kapılma olasılığınız var. Ve ayrıca kısa vadeli planlar yaparken de dikkatli olmanız, özen göstermeniz sizin lehinize olacaktır.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 3

Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. 

Para konusunda bu hafta önünüze büyük bir fırsat çıkmadığı taktirde, durduk yere maddi konulara dalıp bir şeyler yapmamaya çalışın. Gerek piyasa gerek ekonomik kaygılar bu hafta sizin meşgul edecek gibi görünmekte. O nedenle  her zaman söylediğimi tekrarlamak durumundayım büyük bir fırsat değilse karşılaştığınız, riske girmeyin.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 4

İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. 

Bu hafta kendinizi çok daha yenilenmeye ihtiyaç duyar bir halde görmeniz muhtemel. Bu doğrultuda hareket almanızda bir sakınca yok ama bu enerjinizi biraz daha hafta sonuna doğru kaydırmanızda fayda var. Hafta başı ise kendinizi daha fazla sıkışmış ve yorgun hissedebilirsiniz. O nedenle olabildiğince bu hafta ruh sağlığınızı koruyun ve otorite figürleriyle ters düşmeyin.   

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 5

İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. 

Bu hafta kendinizi çok daha yenilenmeye ihtiyaç duyar bir halde görmeniz muhtemel. Bu doğrultuda hareket almanızda bir sakınca yok ama bu enerjinizi biraz daha hafta sonuna doğru kaydırmanızda fayda var. Hafta başı ise kendinizi daha fazla sıkışmış ve yorgun hissedebilirsiniz. O nedenle olabildiğince bu hafta ruh sağlığınızı koruyun ve otorite figürleriyle ters düşmeyin.   

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 6

Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.

Bu hafta; kariyer, iş ve devlet daireleri veya büyük şirketlerle yapacağınız görüşmelere dikkat etmenizde fayda var. Bu anlamda ani değişimlere açık bir haftadan geçeceksiniz. Bu konularda daha dikkatli olmanız sizin hayrınıza görünüyor. Meramınızı doğru anlatıp, konuşulanı doğru anlamanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 7

Başak

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.   

Bu hafta evlilik ve ilişkiler konusunda tuhaf bazı gelişmeler, ani kopuşlar olabilir. Kesinlikle ortaklık ve kariyer konuları da dahil olmak üzere aceleci, fevri davranışlarda bulunmayın derim, bunun size dönüşü pek keyifli olmayabilir. O nedenle sakin sessiz kalmayı tercih etmeniz yararınıza.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 8

Terazi

Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.

Bu hafta hem duygusal hem de iş ve çalışma koşullarından yana biraz huzursuz olabilirsiniz. O nedenle mümkün olduğunca özellikle iş arkadaşlarınızla daha yapıcı ilişkiler kurmaya gayret edin. Keza, bu süreçte sağlık konusunu da ciddi bir mercek altına almanızda fayda var. Korona önlemlerine iki kat dikkat ve düzenli uyumaya özen gösterin.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 9

Akrep

Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.   

Bu hafta sizin aşk hayatınız baya bir hareketli durmakta. Ama bu gökyüzündeki gümbürtünün faturası sizin ilişkilerinize çıkacakmış gibi duruyor. O nedenle mümkün olduğunca bu konulardan uzak kalmanızı tavsiye edeceğim. Eğer karşı taraf size eli kolu bu konularla toparlanıp gelirse nazikçe bu tip konuşmaları ileri bir tarihe atın derim.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 10

Yay

Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.   

Aile büyüklerinizle, gayrimenkul konularıyla ilgili olarak bazı karışıklıklar ve sorunlar yaşamanız muhtemel. O nedenle konuşularak halledilecek konularda kesinlikle net ve anlaşılır olmaya gayret edin. İletişim kazalarına ve güç gösterilerine dikkat edin. Böyle bir durumla karşılaşıyorsanız. Hemen durumu nazikçe kontrol altına almaya bakın.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 11

Oğlak

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.   

Bu hafta sağlığınıza dikkat ediyorsunuz sevgili oğlaklarım. Gereksiz yere, kendinizi riske atacak hareketlerden uzak durmanızı tavsiye edeceğim. Çünkü gökyüzünün genel olumsuz tavrı sizin sağlık ve çalışma koşullarınızı, servis alıp servis verdiğiniz alanın üstünde. Bu noktada kendinizi daha kontrollü ve güçlü tutarsanız sorun yaşamazsınız.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 12

Kova

Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Bu haftayı biraz aşk, meşk işlerinden uzak geçirmenizde ciddi fayda var. Gökyüzü bu haftanın genelinde açıkçası para konuları da dahil olmak üzere pek de sevimli konuşmuyor o nedenle öyle dip dibe, üstüne derin konulara dalarak zaman geçirmemenizde fayda var. Biraz daha mesafeli kalırsanız bu konulara bu hafta, daha az etkilenirsiniz.

Haftalık burç yorumları (17 Mayıs 2021 - 23 Mayıs 2021) - 13

Balık

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta maddi konular dışında kendinizi biraz şaşkın ve çevrenizdeki olayların etkisini kendinizde büyümüş hissetmeniz olası. Tabi gerçekçi olmanızda fayda var ve fakat, gerçekçi olacağım derken de , olmadık yerde de çevrenize yaptırımcı olmamaya gayret edin. Özellikle ailenizle aranızın açılma olasılığı var bu hafta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam