GÜMÜŞHANE’DE NELER OLUYOR? (2)

GÜMÜŞHANE’DE NELER OLUYOR? (2)

NGazete tarafından Gümüşhane’de yaşanan skandalları yazdığımız dünkü haberimize, - "Gümüşhane’de neler Oluyor? (1)"e , başta Gümüşhane olmak üzere , Türkiye’nin dört bir yanından tepki yağdı. İşte o yazının 2. kısmı:

NGAZETE ÖZEL

NGazete tarafından Gümüşhane’de yaşanan skandalları yazdığımız dünkü  haberimize, - "Gümüşhane’de neler Oluyor? (1)"e ,  başta Gümüşhane olmak üzere , Türkiye’nin dört bir yanından tepki yağdı. 

Ne yazık ki bu iddiaların büyük bir bölümünü de Gümüşhaneliler aslında sosyal medya aracılığıyla uzun zamandır Türkiye’nin gündemine taşımayı deniyorlardı. Ve hepsi açık istihbarattı. 

sdad.jpg
 
Yukarıda sosyal medya örneklerinden sadece bir tanesi yer alırken,  telefonla konuşup bilgi aldığımız CHP İl Başkanı Bedri Ağaç ise, bizi yerinde olayları görmek için Gümüşhane’ye davet etti. Elbette Gümüşhane’ye gidip en yakın zamanda yerinde de tespit yapacağız. 

Öte yandan Gümüşhane ile ilgili ihbar mektupları yağmaya devam ediyor. Ve o mektuplar başta Ak Parti Genel Merkezi olmak üzere bir çok birime gönderilmişti. Bugün onlardan bir tanesini aynen yayınlıyoruz. İşte o mektup:

Gümüşhane’de Cumhur İttifakı çatladı mı?

Yerel seçimlere yönelik siyasi partilerin ittifak pazarlıkları son aşamaya gelirken  Cumhur İttifakı’nda ilk çatlak  Gümüşhane’de ortaya çıktı.   Ak Parti’nin kurucularından  ve iki dönem milletvekilliği yapan  Sabri Varan’ın MHP’den Gümüşhane belediye Başkan Adayı ilan edilmesinden sonra   Ak Parti ile İyi Parti arasında sürpriz bir işbirliği yaşandı. AK Parti Belediye başkanı Ercan Çimen sürpriz bir kararla İyi Parti Başkanı Ali Ateş’in şoförü  Hüsnü  Şenel ve bir İYİ Parti’li  Çağlar  Vuslat Kara’yı alelacele işe aldı. İşe girenler biri olan  Çağlar Vuslat Kara  sıkı bir İYİ Parti taraftarı.  

Gümüşhane’deki iddialar bununla sınırlı değil. Seçimlerin kaderini belirleyecek olan ülkücü  oylara yönelik MHP’nin Sabri Varan atağına karşın  son anda İyi Parti  MHP’nin eski belediye başkanı Mustafa Canlı’yı aday gösterildi.  

Gümüşhane’de yaygın kanaat ve söylentiler Canlı’nın adaylığı  İyi Parti ve Ak Parti’nin gizli ittifakının bir sonucu.  İddiaya göre Canlı adaylık öncesi KOSGEB kredisi aldı.

Gümüşhane’de Cumhur İttifakı adayı diye bir şey yok.

Cumhur İttifakı adayı konusunda ittifaktan nemalanmaya çalışanların olduğunu kaydeden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen , “Gümüşhane’de Cumhur İttifakı adayı diye bir şey yok. İnsanlarımızı yanıltıyorlar. İttifaktan nemalanmaya çalışarak kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar. AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği tek isim benim. Bu yüzden Cumhur İttifakı’na yönelik söylemler karşısında uyanık olmalıyız” şeklinde konuştu.

Diğer olayları ve iddiaları yazmaya devam edeceğiz. Başta bir belediye çalışanının,  yine belediyede ‘özürlü kadrosu’ ile çalışan bir özürlüye tecavüzü nün nasıl örtbas edilmesine rağmen yargıya taşınıp tutuklanması olmak üzere…Mahkeme tutanaklarıyla birlikte!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler