Göztepe'nin Efsane Başkanı Hayatını Kaybetti

Göztepe'nin Efsane Başkanı Hayatını Kaybetti

Eski Göztepe Başkanı ve eski Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kocaoğlu koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Eski Göztepe Başkanı ve eski Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kocaoğlu koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bağırsak kanseri tedavisi gören, koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra bir haftadır yoğun bakımda olan 73 yaşındaki Kocaoğlu bugün sabaha karşı vefat etti.

Eski Göztepe Spor Kulübü Başkanı ve İzmir siyasetinin önemli ismi Mustafa Kocaoğlu koronavirüse yenildi. Uzun süredir bağırsak kanseri tedavisi gören 73 yaşındaki Kocaoğlu, koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra nefes darlığı şikayeti ile İzmir Gazi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Kocaoğlu'nun bugün sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur sosyal medya hesabından, "Belediyemizin Eski Meclis Üyesi, Güzelyalı'nın sevilen ismi, belediye Meclis üyem Rıdvan Tekin’in dayısı Mustafa Kocaoğlu' nun vefatı beni derinden üzdü. Göztepe aşığı arkadaşım, dostum Mustafa Kocaoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" mesajıyla üzüntüsünü dile getirdi.

mustafakocaoglu.jpg

Dizi oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun amcası olan merhum Kocaoğlu, Altınbaş Holding'e devredilmeden önce Göztepe kulübünün başkanlığını yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler