Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği

Tom Cruise'un Fallout rüzgarından da yararlanmasını sağlamak için Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) ve Görevimiz Tehlike 8'i (Mission: Impossible 8) arka arkaya çekme planı corona virüse takıldı. Paramount takvimde değişikliğe gitme kararı aldı.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 1

Mission: Impossible: Fallout'un gişe başarısından sonra Paramount, film yapımcısı Christopher McQuarrie ve yıldız Tom Cruise'la hemen anlaşma yeniledi, hatta iki filmin arka arkaya çekilmesi için çalışmalara başladı. Her şey, corona virüse çıkana kadar planlı bir şekilde ilerledi. Beyazperde'nin haberine göre yoğunluktan dolayı, Paramount'un prodüksiyonlar arasında bir Tom Cruise molasına yer bulması gerekecek.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 2

Paramount şu anda Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) ve Görevimiz Tehlike 8 (Mission: Impossible 8) filmlerinin prodüksiyonlarını bölmeye hazırlanıyor çünkü corona virüs gecikmeleri yüzünden plan başarılamadı.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 3

Tom Cruise yaşlanmaya meydan okumuş olabilir ama henüz klonlanmayı başaramadı. Bu nedenle, aynı anda birden fazla proje ihtimali, daha yoğun bir takvim geldiği için artık imkansız.
 

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 4

Mission: Impossible dünyasında çekimlerin birleşik gecikmeleri ve Paramount’un yakında çıkacak olan Top Gun: Maverick çalışmaları nedeniyle bu karar alındı.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 5

Her iki Mission: Impossible filminin arka arkaya çekilmesinin arkasındaki fikir, bu filmleri aceleye getirip Tom Cruise'un Fallout rüzgarından da yararlanmasını sağlamaktı. Ancak, corono virüsün her şeyi bir yıldan fazla geciktirmesiyle, artık şirketler daha az acele iş yapıyor ve filmlerin güvenli bir şekilde çekilmesine daha çok odaklanıyor.
 

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 6

Top Gun: Maverick reklamını yapmak için ara vermek, Mission: Impossible 8 için zaman dışında herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 7

Bu sadece günümüz atmosferinin gerçekliği. Milyon dolarlık filmler ya erteleniyor, ya iptal ediliyor ya da ev sinemasına geliyor. Durumun ne kadar daha süreceği de belirsizliğini koruyor. Bu sebeple, birçok şirket acele etmemeyi seçecektir.

Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği - 8

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler