Gönül Dağı dizisinde flaş ayrılık!

Gönül Dağı dizisinde flaş ayrılık!

Gönül Dağı 49. Bölüm ile geceye damga vururken yeni bölüm öncesinde büyük yıkımın detayları da ortaya çıkmış oldu ve o isim Gönül Dağı dizisinden ayrılık kararı aldı.

Hüznün ve kahkahaların eksik olmadığı TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı 49. Bölüm ile yine uzun süre konuşulurken büyük deprem ise ortaya çıktı. Yeni bölümün hemen ardından ortaya çıkan detay seyircide büyük hasara yol açacak.

F5 Haber'de yer alan habere göre, ekranlara geldiği ilk günden bu yana seyircinin gönlünde büyük bir yer edinen Gönül Dağı her bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Başarılı ve genç isimlerin rol aldığı dizide Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak genç oyuncuların performansları adeta başrol dersek yalan söylememiş oluruz.

Gönül Dağı yeni bölüme yine hüzünlü sahneler damga vururken ayrılık detayı ise Gönül Dağı 50. Bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Asuman ile Ramazan bir kez daha kaçmış ama yine karşılarında Münir Başkan’ı bulmuşlardı.

Münir Başkan, Asuman ile Ramazan’ın evlenmesine karşı çıkmış ve kızının tepkisiyle karşılaşmıştı. Bir anda yere yığılan Münir Başkan felç geçirmişti.

Gönül Dağı 50. Bölüm fragmanındaki bir detay ise dizinin hayranlarını şaşkına çevirecek cinsten.

Çarşıda Ramazan’ı gören bir vatandaş ‘Ramazan senin kayınpeden hakkın rahmetine kavuşmuş haberin var mı?’ diye soruyor. Ve bu sözlerin ardından Ramazan ve Asuman’ın duygusal sahneleri gösteriliyor.

İddialara göre Münir Başkan karakterine can veren Ege Aydan diziden ayrılık kararı aldı. O sahnelere ait görüntüler paylaşılmadı ve seyircinin merakı iyice arttı.

Ayrılık iddialarının ardından yapımcılardan ve usta oyuncu Ege Aydan tarafından bir açıklama yapılmış değil.

Ortaya çıkan bu haberin ardından Gönül Dağı dizisi hayranlarını ilerleyen bölümlerde hüzün dolu sahneler bekliyor gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya