Gökhan Özoğuz’a, 'Edepsiz' diyen Cumhurbaşkanlığı Müşaviri'nin unuttuğu FETÖ tweet gündem oldu

Gökhan Özoğuz’a, 'Edepsiz' diyen Cumhurbaşkanlığı Müşaviri'nin unuttuğu FETÖ tweet gündem oldu

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, Ekrem İmamoğlu'na destek veren destek veren Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'a tepki göstermişti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul’da CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı seçimi iptal etti. İmamoğlu’nun dün yaptığı, “Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak” açıklamasının ardından birçok sanatçıdan destek mesajı geldi.

Bu mesajlardan birisini de Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz paylaştı. Özoğuz, Twitter'da İmamoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı:

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk’ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!"  

‘BİR KONSER KAPARIM DİYE YAPTIĞIN YALAMALIĞI ANLARIZ DA’

?'Kültür merkezi müdürü' Orhan Karakurt da Özoğuz'a yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

?‘HAYATIM BOYUNCA KONSER YAPMASAMDA BU ADAMI SEVDİM’

Özoğuz daha sonra şu mesajı paylaştı:

"Yahu arkadaş ben bu tepkileri anlamıyorum sevdim destekliyorum. Ne var bunda? Kötü yorumları anlamıyorum. Biri yazmış konser kapmak için falan diye. Yahu hayatım boyunca konser yapmasamda bu adamı sevdim ne var bunda? Yanlış iş yaparsa sevmem. Benim kafa öyle tilkiliklere çalışmaz."

'KİŞİNİN SARF ETTİĞİ SÖZ KENDİNİ ORTAYA KOYMA BİÇİMİDİR' 

Özoğuz, Karakurt'un kendisine verdiği cevaba yönelik bir tweet daha atarak "Bizim grubun adı athena biz arada arkadaşlarla çalıp söylüypruz kendi aramızda.CB müsteşarı bey Ekrem Beye Atatürk gibi dediğim için edepsiz!Konser kapmaya çalışan yalama demiş!Kişinin sarfettiği söz kendini ortaya koyuş biçimidir.Biz saygıda hiç kusur etmeyiz" ifadelerini kullandı.

UNUTTUĞU TWEET GÜNDEM OLDU

Orhan Karakurt'un yıllar önce FETÖ'yle ilgili attığı tweet yeniden ortaya çıktı. Karakurt'un sosyal medyada gündem olması sonrası tweeti sildiği görüldü. İşte o tweet...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler