Gökçek halen belediyenin resmi aracını kullanıyor

Gökçek halen belediyenin resmi aracını kullanıyor

Melih Gökçek'in, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait makam aracını halen kullandığı ortaya çıktı. Gökçek'in ayrıca, belediyeye ait lojmanı da kullandığı öğrenildi

Bursa'da Ulu Camii bahçesinde yıllardır tespih satan, çevresinde 'Tespih Baba' olarak anılan Hüseyin Kocaman, yaşlılığa bağlı sebeplerden sabaha karşı yaşamını yitirdi. Doğum gününde ölen Kocaman için Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile kendisi ile aynı dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe de katıldı.

HALA BELEDİYENİN ARACINI VE LOJMANINI KULLANIYOR

Kocaman ile yıllar öncesine dayanan tanışıklığı olduğu öğrenilen Gökçek'in, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 06 ABB 01 plakalı aracı kullanıyor olması dikkat çekti. Gökçek'in ayrıca halen belediyeye ait lojmanı kullandığı öğrenildi.
 

642fb154ca8ac6cc164f44c249f71be7.jpg


MHP'DEN ADAY OLACAK MI?

Gökçek, gazetecilerin MHP'nin 2019 yerel seçimlerinde kendisini Ankara'dan aday göstereceği iddialarına ilişkin yönelttiği soruya cevap vermedi.
 

f5e329cf1a9b833f1d03880d696058e5.jpg


MUSTAFA TUNA'DAN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kentteki bir camide cenaze namazına katıldıktan sonra basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Başkan Tuna, bir gazetecinin, "Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı yönünde iddialar var. Kamuoyunda bununla ilgili bir tartışma oluştu. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Kamuoyunun tartışmasına ben ne diyeyim? Benim ne demem lazım? Ben Melih Gökçek değilim. Ben MHP değilim. Bunların yetkili organlarından değilim. Benim ne söylemem lazım?"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler