GERİDE KALANLAR& P-2

Sevgili okuyucularım bugün çok önemli bir konu olan NATO’nun Stay Beheind (geride kalanlar) yapısı İtalya’daki ismi Gladio olan ve bir dizi operasyonla tasviye edilen örgütlenmeden başlayarak ülkemize kadar uzanan öyküyü sizlere anlatacağım.

Nato ülkeleri soğuk savaş bitmeden evvel ülkelerinde dağıttıkları bu yapıları, tek dağıtmakta zorlandıkları ülke İTALYA devletiydi.

Bunun sebebi ünlü italyan mafyası ile GLADİO yapısının çok içi içe geçmesi ve buna artı olarak Musolini faşiziminden gelen yapılar ,vatikan içindeki bazı kardinaller onlarla yakın işbirliği içinde olan İtalyan mason cemiyeti içindeki ünlü P-2 mason locası.

Bu konuda İtalyan adalet mekanizmasının Gladio üstüne kuvvetli savcılar ile gitmesi,özellikle 1982 yılında İtalyan Gladio oluşumunun SİSMİ ASKERİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI ve P-2 mason locası ,vatikanın ilişkilerini ortaya çıkartıp soruşturmaları bu yöne çekmeleri çok ciddi sonuçlar getirdi dünya üzerinde.
Roberto cavli ismindeki ünlü banker,Gladio’nun finansman ayağının en önemli bankeri çıkınca kendisi Londra'ya kaçtı.

Fakat bir müddet sonra masonlar için çok önemli olan blackfiars köprüsünde asılı olarak bulunan ROBERTO CALVİ ilk önce intihar etmiş dense de 1997 yılında Londra polisinin yürüttüğü bir soruşturma ile öldürüldüğü ve oraya götürülerek asılmış süsü verildiği anlaşıldı, bazı mafya yöneticileri bu konulardan dolayı tutuklandı.
Calvinin üyesi olduğu P-2 mason locası (PROKOBANDA DUE) başkanı Luccio Gelli tutuklandı P-2 mason locası GLADİO örgütünün en önemli beyin merkezi olduğu anlaşılınca büyük soruşturmaya tutuldu ve bu soruşturmalar Vatikan’da bazı kardinallere ve İsviçre devletine kadar ulaştı.

Aynı anda bu konuda ciddi bilgi ve bazı TÜRKİYE devletini ilgilendiren bağlantılı konularda dönemin MİT kaçakçılık ve istihbarat daire başkanlığı ve bu birimin başındaki 
Daire başkanı sayın MEHMET EYMÜR beyefendi ve emniyet genel müdürlüğü ilgili birimleri bir dizi yine kökü italyaya giden bir büyük operasyon başlattılar.

Bu operasyon ülkemizde BABALAR OPERASYONU adı ile isimlendi, dürüstlüğü ile ün salmış sayın Mehmet Eymür ve diğer çalışan personel özellikle istanbuldaki BARONLARIN kullandığı bazı mafya babaları ve bunlarla ilgili bürokrasiye ciddi anlamda operasyon gerçekleştirdiler, çok iyi yol alınırken malesef o günün siyaseti bir noktadan sonra bu konuların önünü kesti ve operasyonlar durduruldu.

Eğer o gün bu operasyonların önüne geçilmese ilerde tüm NATO ülkelerinin sesiz ve derinden tasviye ettikleri stay beheind yapısının çökertilmesinin en önemli tarafı olan sivil suç örgütü alt yapısını çökertmiş olucaklardı.
Hatta 1987 yılındaki 1. MİT raporu içinde geçen bazı kişilikler devletin zinde ve milliyetçi kadroları tarafından sorgulanabilse, STAY BEHEİND yapısının mason kanadının en önemli yetkili ve etkili kişilikleri olduğu anlaşılacaktı.
ERGENEKON kod ismi ile anılan bu TÜRK stay beheind yapısı NATO ülkeleri içinde hala tasviye olamamış tek yapıdır.

Ülkemizde yapılan ERGENEKON operasyonları asıl gerçek örgütü saklayarak bir kısım namuslu insanı yok etmek bir kısım son kullanma tarihi bitmiş örgüt üyesinide tasviye etmek olarak kullanıldı.
Çok basit bir örnek verirsek FETÖ terör örgütü eliyle yapılan ERGENEKON operasyonlarında FETÖ lideri önemli ERGENEKON üyesi iken tüm üst düzey yardımcıları ile yıkanıp,paklanıp ERGENEKON (TURK STAY BEHEİND) yapısı içinde görülmez bir duruma getirilip güçlendirildi.
Sonra yaptıklarını da tüm TÜRK halkı gördü.

Onun içinde bir tek italyada örgüte operasyon yapılmış NATO stay beheind yapılanması içinde en büyük merkez olan P-2 mason locası gibi bizde ERGENEKON operasyonu yapılamadığı gibi, ERGENEKON örgütünün mason mahfilleri içinde hangi loca ile ciddi çalışma sistemi var onuda ortaya çıkartamadık.
Eğer TÜRKİYE böyle bir stay beheind yapısını NATO içinde tasviye edemeyen tek ülke ise bu büyük bir problemdir.
Tasviye edemediğin örgüt muhakkaki sonunda ülke yapısını tamamen ele geçirecek ve gizliden istediği emele ulaşacaktır.

Nedir bu emel TÜRKİYE’yi parçalamak ,bölmek ve böldükten sonrada küçük parçalar halinde yönetmektir.
ERGENEKON adı TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN sembol ismi olsa da NATO döneminde kurulmuş örgütünün 1983 ten sonra hiç bir şekilde ülke menfatleri ve asli görevi SOVYETLER BİRLİĞİ'NE karşı bir savunma mekanizması olmak değil ülkedeki etnik bölücü faliyetler,ideolojik terör,organize şuçlara tamamen destek olarak stratejik olarak ülkeyi bölme planlarını adım adım hedefe gidicek şekilde organize etmektir.

1983 yılında ERGENEKON örgütü kendi içinde yaptığı çok derin operasyonlarla belirli bir masonik yapıyı ülkede bu örgütün egemen gücü haline getirmiş ve ortadan çok değişik şekilde kaldırdıkları stratejik insan yapıları üstünden çok büyük güçlere sahip olmuşlar ve bu gücü batının bazı yapılanmaları kullanmışlar,sinsi faliyetlerini günümüze kadar çok iyi taşımışlardır.

Yakın zamanda yaşadığımız kozmik oda hadisesi ve 15 temmuz 2016 kalkışması aslında bir FETÖ terör ve casusluk yapısı olarak önümüze çıksa da derinine indiğimizde NATO nun bir tek temizlenememiş stay beheind yapılanması ERGENEKON örgütünün o muazzam çoklu akıllları karıştıran operasyonları.
Peki nerden bu örgüt ortaya çıkarabilirdi?

Ergenekon yani NATO nun stay beheind yapılanmasını çözülebilmesi için NASYONEL SOSYALİZİM ile nerden halatları bağlı onu bulduğunuzda ve en önemlisi VATİKAN devleti gibi küçük fakat dünyanın en büyük güçlerinden biri ile ilişkilerini çözebildiğinizde ERGENEKON ve hangi mason locaları ile ilgili bağlar çözülür ve devamlı yanlış işler yapılarak ülkenin önü kapatılmaz.

Eski İstanbul sonra İzmit illerimizin MALTA konsolosu merhum Oğuz Teoman tanıdığım ve zaman zaman sohbet ettiğim bir insan 2012 yılının sonunda şüpheli bir şekilde kalamış yat limanındaki bir balık lokantasının tualetinde rahmetlik olmuş şekilde bulundu.

Hergün Türk basınında sabah ROCSHİLLDS ailesi ile oturmuş kahvaltı yapıyor gibi bu konuları anlatan arkadaşlar var anlatıyorlar ama doğruyu anlatmıyorlar.
2017 yılında Rocshillds ailesinin stratejik aldığı kararlarla çeşitli dünya güçleri ile dünyayı farklı merkezlere güçlü ortaklıklarla götürürken, MALTA ŞÖVALYELERİNİN yaptığı çeşitli yeni anlaşmalarla dünya denizlerindeki büyük oyunlar çok farklılaşacak belki bugünkü Doğu Akdenizde gördüğümüz sıkıntılı yaşadıklarımızda elimiz çok kuvvetli olacaktı.

Unutmayın her giden değer iyi veya kötü aslında ülkeye yapılan en büyük sabotajdır.
Bugün bir avukat Oğuz Teomanın olmaması veya bir avukat Doğan Yıldırımın, sizi bir çok değerli bilgiden uzak tutar.
Sonunda ne olabilir derseniz NATO ‘nun stay beheind ordusunun son tasviye olmamış kanadını bizler tasviye edemedik.
Belki onlar için özellikle PARİS te kurulmuş bir NATO yapılanması artık işe yaramayacağı için avrupadan bazı hareketlerle yok edilmek istenebilir.
Özellikle İSVİÇRE ve ALMANYA dan başlayacak bazı ekonomik şuç teşkil eden operasyonlarla aynı İTALYA’daki gibi P-2 mason locası benzeri ülkemizdeki masonik yapılar içinden GLADİO benzeri ERGENEKON ile organik bağı olan masonik yapılar ortaya çıkabilir.
Roberto Cavli gibi ülkemizde hangi bankerler var yada faktoring şirketleri var bu geride kalan (stay beheind) yapılanmaları ile ilişkili ortaya çıkar.

İtalya’da BAŞBAKAN ALDO MORO yu öldürenlerin kızıl tugaylar olduğu sanılırken yıllar sonra bir GLADİO operasyonu olduğunu italyan halkı öğrendiğinde şok olmuştu.
1991 yılının ekim ayında Atina büyükelçiliğimizin basın ateşesi ŞEHİT ÇETİN GÖRGÜ 17 kasım terör örgütü tarafından şehit edilirken acaba terör örgütü kisvesinde Yunan Stay beheind yapısı ALTIN KOÇ mu katletmişti.?
Yapamadığımız herşeyi avrupalılar yaptığı gibi, tasviye edemediğimiz ERGENEKON ‘ un stay beheind yapısını da onlar tasviye edebilir.
KILIÇ GİBİ KESKİN YAŞA KILIÇ İLE ÖL.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.