Genel Af İçin Kritik Açıklama

Genel Af İçin Kritik Açıklama

Milyonlarca hükümlü ve hükümlü olan mahkum yakınlarının merakla beklediği genel af ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Yapılan açıklama ile af talebini dile getiren vatandaşa cevap verildi.

En son yapılan açıklama devlet kademesinden gelmiş oldu. Milyonlarca hükümlü vatandaşı ve mahkum yakınlarını ilgilendiren haber MHP’den sonra Ak Parti’den de geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Binali Yıldırım, halka hitap ettiği sırada gelen bir ses üzerine konuyu açtı ve genel af ile ilgili merak edilen gelişmeleri açıkladı.

Milyonlarca hükümlü ve mahkum ile yakınları, genel afla ilgili son dakika açıklamalarını takip ediyordu. Bugün İstanbul'un Silivri ilçesinde konuşma yapan AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, genel af bekleyenleri de ilgilendiren açıklamayı bir vatandaşın seslenişine cevap vererek yaptı.

Bir vatandaş; "Af istiyoruz başkanım" şeklinde bağırdı. Af talebini ifade eden vatandaşa Yıldırım, MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde tek tek çalışıldığını anlattı ve kamu vicdanını rahatsız olmaması gereken çözümün ortaya çıkması gerekiyor, acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olacaktır açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler