Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

GAZİME DOKUNMA

Vatanı, milleti, bayrağı, dini Muhammedi için bedeninden karşılıksız uzuvlarını veren “Gaziler, Şehitlerin şahitleridir”

“Korkaklar kahraman olamaz” ne oldu bu kahramanlara?

Terörle mücadelede yaralandığı halde 1053 nizamname ve TSK sağlık yeteneği yönetmeliği mağduru, yaralı olduğu halde gazi olamayan, malullük unvanı verilmeyen, asker, polis ve kamu çalışanı sessiz çığlık, kınalı kuzularımızı yaraları ile baş başa bıraktınız, yaralarından kanlar aktı, irinler aktı, gözlerinden yaşlar aktı, ağrıları sancıları arttı, hiçbir doktor ve kurum kuruluş ilgilenmedi, %100 sağlam insan muamelesi uygulaması ile yaklaştınız ve iş hayatında ve çalışma arkadaşları arasında hiçbir ayrım yapmadan yaralı olan kınalı kuzularımızdan da aynı performansı beklediniz, PKK nın yarım bıraktığı işi bu şekilde davrananlara tamamlattınız ve ödül verdiniz neden?

PKK ya ve bütün terör örgütlerine kafa tutan Türk milleti, bu vatanın kahraman evlatları, gazisine, şehitlerine gelince sustu neden?

Parklarda, belediye otobüslerinde, yollarda, kendi araçları ile yol vermedi diye özürlü olduğunu bildiği halde dövülen, aşağılanan, atılan, kovulan, hor görülen gazilerimize sahip çıkmadınız neden?

Her sağlam bir engelli adayıdır, bugün sağlıklı olabilirsiniz, sizin huzurlu ve mutlu iş hayatınızı,

Yuvanızı ve bulunduğunuz ortamı güvenli hale getiren şehitler ve gazilerimiz her seferinde mağdur edildi, hatta insan yerine bile koymadınız bu gurur bu kibir bize olan bu öfke neden?

Devletimiz Gazinin el, ayak, göz, protezini ödemedi sustunuz neden?

Hastanede tedavi farkları çıkarıldı sustunuz neden?

Şehit annesine 597 TL layık gördü sustunuz neden?

 Şehitler gaziler arasında ayrımcılık yapıldı sustunuz neden?

Devlet yetkilileri ve temsil edenler Yılda bir defa hatırlayıp göstermelik bir törenle gönülleri almaya çalıştı, gazilerimize çalıştıkları yerlerde mobing uygulandı, sizlere arz edildi, duymadınız, duyarsızlaştınız, mobing uygulayanların makam ve mevkilerini yüceltip yükselttiniz, gazilerimizin yaralarından yüreklerinden kan damladı hiç ilgilenmediniz neden?

Gazilerimiz Belki hayata küstüler, ama bu vatana asla küsmediler, bunu bildiğiniz halde gazilerimizi yok saymaya devam ettiniz neden?

Gazilerimiz Vatan dediler, bayrak dediler, ezanı Muhammed dediler, başka bir şey demediler, neden bu kadar üzerlerine gittiniz?

Amacınız neydi?

Bu ülkenin parası bitmez bunu herkes biliyor, parasına göz diktiniz neden?

En alt kesim işçi olarak çalışan fakir onurlu milletti açlıkla mı terbiye etmeye çalışıyorsunuz neden?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum