Galler Prensesi Kanser Olduğunu Duyurdu

Galler Prensesi Kanser Olduğunu Duyurdu

Geçtiğimiz ocak ayında karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan ve o zamandan bu yana ortada görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz ocak ayının ortalarında karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan ve o zamandan bu yana ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Catherine ya da halk arasındaki adıyla Kate Middleton sonunda ortaya çıktı.

Prens William ile evli olan üç çocuk annesi 42 yaşındaki Middleton, ortaya çıktı ama kötü haberi de kendisi verdi. Üç aydır ortada görünmediği için hakkında bin bir türlü dedikodu üretilen Kate Middleton kanser olduğunu açıkladı. Hangi tür bir kansere yakalandığını belirtmeyen Middleton, koruyucu kemoterapi göreceğini de sözlerine ekledi.

Geçen çarşamba günü Windsor'da açık havada çekilen bir video aracılığıyla hastalığını duyuran Kate Middleton, bu haberin hem kendisi hem de kocası William için büyük bir şok olduğunu söyledi.

HASTALIĞINI BİR VİDEOYLA AÇIKLADI
Middleton sözlerine "Bu fırsattan yararlanarak, tüm harika destek mesajlarınız ve iyileşme sürecim sırasında gösterdiğiniz anlayış için kişisel olarak teşekkür etmek istedim" sözleriyle başladı.

Tüm aile için inanılmaz zor birkaç ay geçirdiklerini söyleyen Kate, kendisiyle ilgilenen sağlık ekibini de "harika" diyerek tanımladı ve onlara da teşekkür etti.

Galler Prensesi Kate Middleton sözlerini şöyle sürdürdü: "Ocak ayında Londra'da büyük bir karın ameliyatı geçirdim ve o sırada durumumun kanser olmadığı düşünülüyordu. Ameliyat başarılı oldu. Ancak ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle tıbbi ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım."

Bu durumun kendileri için büyük bir şok olduğunu belirten Middleton, küçük çocukları ve aileleri için bu durumu yönetme konusunda ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Galler Prensesi Kate kötü haberi kendisi duyurdu: Kanserim ama iyi olacağım

ÇOCUKLARINA İYİ OLACAĞINA DAİR SÖZ VERDİ
Galler Prensei "Tahmin edebileceğiniz gibi bu zaman aldı. Tedavime başlamak için büyük bir ameliyatın ardından iyileşmeyi bekledim. Ama en önemlisi, her şeyi George, Charlotte ve Louis'e kendilerine uygun bir şekilde açıklamak ve onlara benim iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı."

Çocuklarına iyi olacağı konusunda söz verdiğini belirten Middleton " Onlara da söylediğim gibi iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor."

Kate Middleton tedavi sırasında aile olarak zamana, alana ve mahremiyete ihtiyaçları olduğunu da belirtti. Sonra da şunları söyledi:" İşim bana her zaman derin bir neşe duygusu verdi ve mümkün olduğunda geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, ancak şimdilik tamamen iyileşmeye odaklanmam gerekiyor."

Kate Middleton, çocukları 10 yaşındaki George, 8 yaşındaki Charlotte ve 5 yaşındaki Louis'ye iyi olacağı konusunda güvence verdiğini söyledi.

KANSER HASTALARINA SESLENDİ: YALNIZ DEĞİLSİNİZ: Bu arada kendisi gibi kansere yakalanan başka insanlara yönelik bir mesaj da verdi Middleton:'Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Hangi biçimde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes lütfen inancını ve umudunu kaybetmesin. Yalnız değilsiniz.'

Galler Prensesi Kate kötü haberi kendisi duyurdu: Kanserim ama iyi olacağım

AMELİYAT SONRASI TESTLERLE ORTAYA ÇIKTI
Bu yılın ocak ayının ikinci haftasında yapılan resmi açıklamada Kate Middleton'ın karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklandı. Aynı duyuruda iki hafta hastanede kaldıktan sonra da Paskalya bitimine kadar evinde dinleneceği açıklandı.

Ayrıntısı açıklanmayan sadece "karın bölgesi" denilen operasyonun sonrasında yapılan açıklamada Kate'in kanser olmadığı bilgisi de yer alıyordu.

Kensington Sarayı, bu akşamki açıklamasında da Kate'in kansere yakalandığının operasyon sonrası yapılan testlerle ortaya çıktığı belirtildi.

AYRINTI VERİLMEYECEK
Kensington Sarayı, Kate'in ne tür bir kansere yakalandığının ve hangi evrede olduğuna dair ayrıntıların verilmeyeceğini duyurdu.

Kate Middleton, geçtiğimiz ayın son döneminde koruyucu kemoterapi tedavisine başladı. Kensington kaynaklarının belirttiğine göre şu anda iyileşme sürecinde bulunuyor.

Kate'in bu açıklaması da Prens William'ın aile bağları bulunan aynı zamanda vaftiz babası olan Yunanistan Kralı Konstantin için düzenlenen anma gününe neden katılmadığı da ortaya çıktı. William, o anma törenine son anda "kişisel sebeplerle" katılmamıştı.

Kensington Sarayı, Kate'in kanseriyle ilgili spekülasyon yapılmamasını isteğinde de bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler