Galatasaray'da TFF listesine giren futbolcular belli oldu

Galatasaray'da TFF listesine giren futbolcular belli oldu

Galatasaray, lisansları çıkan 28 futbolcuyu TFF'ye bildirdi. 5 oyuncu listede yer almadı. Taylan Antalyalı, Muslera, Omar, Diagne ve Oğulcan, bu listenin dışında kalan isimler oldu.

Taylan ve Omar'ın sakatlıktan dolayı kaydedilmediği belirtilirken, Diagne'nin kampa gelmediği için listede olmadığı bildirildi. Muslera da Copa America sonrası tatilde. Oğulcan Çağlayan'daki durumun ise transfer sürecinde yaşanan sıkıntıdan kaynaklı olduğu kuliste konuşulanlar arasında.
Sarı-Kırmızılılar, lisansları çıkan 28 futbolcuyu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Aslan'da Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui ve Taylan Antalyalı 28 kişilik listede yer almadı.Taylan Antalyalı: Fıtık ameliyatı olduOmar Elabdellaoui: Göz rahatsızlığı (Bireysel çalışmalara başladı)

 
Fernando Muslera: Copa America sonrası tatildeMbaye Diagne: Kampa katılmadıOğulcan Çağlayan: Bilinmiyor
İşte TFF'ye bildirilen 28 kişilik liste:Ali Yavuz KolAlpaslan ÖztürkArda TuranAtalay BabacanAytaç KaraBarış Alper YılmazBerk BalabanChristian LuyindamaDeAndre YedlinEmin BayramEmre AkbabaEmre KılınçEmre TaşdemirErkan SüerFatih ÖztürkGökay GüneyIşık Kaan Arslanİsmail ÇipeJesse SekidikaMarcos Do Nascimento TexeiraMostafa MohamedKerem AktürkoğluÖmer BayramRadamel FalcaoRyan BabelSofiane FeghouliValentine James OzornwaforYunus Akgün
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler