Galatasaray-Sparta Prag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Sparta Prag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan temsilcimiz Galatasaray, play-off turunda Çekya ekibi Sparta Prag'ı sahasında konuk edecek. Peki bu kritik maç saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Okan Buruk'un ekibi ilk maçtan avantajlı skoru elde etmek istiyor. Taraftarının da büyük desteğini alacak olan Galatasaray'a sadece tribünden değil milyonlar televizyonlardan da destek verecek. Maç saati yaklaştıkça taraftarların Galatasaray - Sparta Prag karşılaşmasını izlemek için alternatif yayın arayışları da arttı. TV 8,5 yayın frekansları da büyük merak konusu. Bu soruların yanıtı haberimizde.
Okan Buruk'un basın toplantısında bahsettiği üzere bu sezon 4 kupa hedefinde olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Çekya ekibi Sparta Prag ile sahasında karşı karşıya gelecek. Avrupa Kupası'nı daha öncesinde UEFA ismi ile müzesine götürmeyi başaran Sarı Kırmızılılar o kadroda yer alan Okan Buruk'un bu kez teknik direktör önderliğinde bunu başarmak istiyor. Temsilcimizin rakibi Prag Avrupa arenasında Türk takımlarının yabancı olmadığı bir takım olarak dikkatleri üzerine çekiyor.
Bu zorlu maç için saatler yaklaştıkça Galatasaray - Sparta Prag maçını takip edecek taraftarlar da internet ortamında aramalarını sıklaştırmış durumda. Maçı tribünden izleyemeyecek olan taraftarlar alternatif canlı yayın izleme seçeneklerine yönelmiş durumda. Peki Galatasaray - Sparta Prag maçı nasıl canlı izlenir?
GALATASARAY - SPARTA PRAG MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, 15 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te RAMS Park'ta, Çekya temsilcisi Sparta Prag ile mücadele edecek. Karşılaşma Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMLERİ İSPANYA'DAN

Müsabakada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alejandro Muniz Ruiz olacak. Galatasaray - Sparta Prag maçında VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande, AVAR'da da Ricardo de Burgos oturacak.
MAÇIN ALTERNATİF YAYINI VAR MI?

Karşılaşmanın Türkiye'de canlı yayınlayan tek medya organı Exxen'dir. Exxen dışında Galatasaray - Sparta Prag maçının yayıncısı bulunmamaktadır.

TV8,5 yayın akışı listesi futbolseverler tarafından takip ediliyor. Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonu son 16 turu ilk maçları oynanmaya başladı. Büyük heyecana sahne olan mücadeleler arasında bazı maçlar TV8,5 ekranında şifresiz olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Galatasaray - Sparta Prag maçı TV 8,5 canlı izle | Galatasaray - Prag alternatif yayın

15 ŞUBAT TV8,5 KANAL YAYIN AKIŞI

06:00 "Kopenhag - Manchester City" Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu

06:30 "Leipzig - Real Madrid" Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu

07:00 Klasikler

08:00 Kick Off - Beşiktaş 2016-2017 Avrupa Ligi

10:00 "Lazio - Bayern Münih" Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu

12:00 "PSG - Real Sociedad" Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu

14:00 Şampiyonluk Yolu / Afrika Uluslar Kupası 2023

15:30 Teknik Bakış

16:15 Galatasaray'ın Rakibi Sparta Prag'ın Grup Maç Özetleri

17:55 Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu Maç Özetleri

19:30 Avrupa Ligi Maç Başlıyor / Canlı

20:45 "Young Boys - Sporting" Avrupa Ligi Play-off Turu 1.Maç / Canlı
22:40 "Galatasaray - Sparta Prag" Avrupa Ligi Play-off 1.Maç

23:00 "Galatasaray - Sparta Prag" Avrupa Ligi Play-off 1.Maç

01:00 "Galatasaray - Sparta Prag" Avrupa Ligi Play-off 1.Maç

01:30 Avrupa Ligi Play-Off Turu 1. Maçlar Özetleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler