Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında 2-1 yenilerek zirve yolunda büyük yara aldı

Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında 2-1 yenilerek zirve yolunda büyük yara aldı

Süper Lig'de Ankaragücü deplasmanına 8 maçlık galibiyet serisiyle çıkan Galatasaray, beklemediği bir mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanının yanı sıra kırmızı kart gören Mustafa Muhammed'i de kaybetti.

Süper Lig'de 28. hafta maçında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi Ankaragücü oldu.

Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri 45+1. dakikada penaltıdan İbrahim Akdağ ve 55. dakikada Saba Lobzhanidze kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 90+2. dakikada Kerem Aktürkoğlu'dan geldi. Galatasaray'da Mustafa Muhammed, 57. dakikada İbrahim Akdağ'a dirsek attığı gerekçesiyle kariyerinde ikinci kez kırmızı kart gördü.

8 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Bu sonucun ardından Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Hikmet Karaman, Fatih Terim karşısında 9. maçında ilk kez galip geldi. Ayrıca Hikmet Karaman, Ankaragücü'ndeki dördüncü maçında 3 puana ulaştı. Bu galibiyetin ardından altı hafta sonra kazanan Ankaragücü puanını 23'e yükseltti. Galatasaray 57 puanda kaldı.

MOSTAFA MUHAMMED'E KIRMIZI KART

Kalesinde iki gol gören Galatasaray, beklemediği bir skorla karşı karşıya kalırken, 57. dakikada çıkan kırmızı kartla sarı-kırmızılılar büyük bir şok yaşadı. Mustafa Muhammed, İbrahim Akdağ'a yaptığı faul sonrasında direkt kırmızı kart gördü. Halil Umut Meler, Muhammed'in İbrahim'e dirseği ile müdahalede bulunduğunu işaret etti ve kararını değiştirmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler