FRANSIZ SÖZÜ

İyi hafta sonları dilerim sevgili okuyucularım. Bu haftaya damgasını vuran şifre sözler 25 numaradan geldi.
Bu 25 numaranın mahdumları kocaman adam oldular hepsi çoluğa çocuğa karıştılar, torun sahibi olan var mı onu daha bilmiyorum yakında onu da öğreniriz.
Ne diyorlar toplu halde. BİR FRANSIZ ATASÖZÜNDEN alıntı yapıyorlar. HIRSIZA HIRSIZLIĞINI UNUTTURURSAN SANA AHLAK DERSİ VERİR diyormuş Fransızlar.
Tabi ben babadan ve yakın hocalarımdan Fransız kültürü alarak yetiştiğim için olaylara FRANSIZ kalamadım, bir de üstüne FAŞİZİMİN NAZİZİMİN ne kadar kötülükleri varsa anlatınca, bu yazıyı kaleme alayım dedim.
Sabah HASAN USTA diye bir arkadaşım var uyumamış devamlı çalışmalarını götürüyor bana rahmetli AYTUNÇ ALTINDAL beyefendinin bazı yayınlarından benim anlayacağım sorular soruyor, tabi dedim sonra cevaplayayım, babadan FRANSIZ olduğumuz için Fransız rakısı PASTİS den fazla kaçırdım sonra bakarım HASAN USTA dedim:)
Yaptıkları faaliyetler ülkede tuvalete dönüp maalesef artık dışarı taşınca ne diyeceklerini bilemeyip basın ve sosyal medyadan mesaj geçiyorlar.
Merhum Aytunç Altındal her şeyi anlatıyordu ama konulara dayandırdığı gerçekteki ASIL kişilikleri saklıyordu, OSMANLI imparatorluğundan bugüne.
Yaşarken kendisinden sonraki bazı kişiliklerin anlayabileceği güzel bir şiir bırakmış, şiirin içinde ŞİFRE kelimesi geçiyor gülüyorum.
Buradakiler 1983 yılından itibaren güç alabilmek için ABD içindeki Siyonizme bölgede İSRAİLE sığınırlar ve onların gücünden yararlanırlar.
Çünkü bunlar güç elde edebilmek ve gücü elde tutmak için her kisveye, ideolojiye sığınırlar.
Ben yemek yerken tabakta kıtım lokma bırakılmayacağını MARA’dan, domuz yenen eve bile bile müslüman kız verilmeyeceğini de ARTİN ile KOSTA’dan öğrendim.
Türk’lerden de arkadan adam vurulmayacağını, mertliği, şeref ve haysiyetin ne olduğunu öğrendim.
Nazizim konusuna gelirsek de onu MOSSAD başkanına bırakalım, NAZİZİM ile ilgili bir konu varsa müslüman ülkemizde kimleri hedef alıyorsa, bu konuda da hedefe oturtacağı insanlar, gruplar vardır.
Mossad başkanı ne hırsızlık varsa FRANSIZ atasözündeki olduğu gibi hatırlatır.
Üsküdarlı NEZİH ağabeyiminki beş kiloluk baskülü birinci kattan el kadar çocuğa, Yahudi mütercim NUMAN beyin kafasına attırsın.
1968 de pis Yahudiler ölsün diye, Tanrı korumuş da NUMAN beyin omzunu sıyırıp yerdeki tahta zemini parçalamış.
Sonrası mı Üsküdarlı TATAR NEZİH ağabeye sorun eski ülkücüdür bilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.