Flaş! İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu istifa etti!

Flaş! İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu istifa etti!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dünürü olan İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu'nun istifasının istendiği iddia edildi. İTO Meclisi'nde Topçu'nun istifa ettiği açıklandı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeniden siyaset sahnesine dönme hazırlıkları İstanbul Ticaret Odası'nı da karıştırdı. İddialara göre Ankara, Dursun Topçu'nun İTO'dan istifa etmesini istedi.

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, meclis toplantısında Dursun Topçu'nun istifa ettiğini açıkladı.

Ahmet Davutoğlu'nun kızı Meymune, Dursun Topçu'nun oğlu Talha Topçu ile evli. 

MÜSİAD'ın 2017'deki oda meclisinde yaptırdığı temayül yoklaması sonucunda Dursun Topçu ilk sırada çıkmıştı. Sonra da Topçu aday olmamış, Şekip Avdagiç'e en büyük desteği vermişti.

Aydınlık Ekonomi Müdürü Recep Erçin, sosyal medyadan, "İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu istifa etmiş, deniyor.. Etmemiş ettirilmiş. İTO'ya denetleme yollanmış. hem başkan hem topçu istifa etsin denetimden çıkamazsınız denmiş. dursun topçu'nun sırf, ahmet davutoğlu'nun dünürü olduğu için istifası istenmiş."

Avdagiç'in seçilmesini sağlayan dursun topçu. cemile sultan'da mesele konuşuldu. topçu, yönetim zorda kalmasın diye istifasını verdi. ancak, 'yüzüne karşı olmaz öyle şey' dense de istifası işleme kondu. 

Bir de topçu'nun odasını boşalttırıp denetçileri oraya yerleştirmişler içleri rahat etsin diye !" şeklinde bir yazı paylaştı.

Ancak saat 16.00'da başlayan Meclis Toplantısı'nda İTO Başkanı Avdagiç, Dursun Topçu'nun istifa ettiğini açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler