FLAMİNGOLARIN BAŞKANI OLMA YOLUNDA

FLAMİNGOLARIN BAŞKANI OLMA YOLUNDA

Ekim ayında Kültürpark’ta 1.Flamingo Kültür ve Sanat Günleri’ni düzenleyen organizasyon komitesi üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek festivalin heykelciğini takdim ettiler.

Ekim ayında Kültürpark’ta 1.Flamingo Kültür ve Sanat Günleri’ni düzenleyen organizasyon komitesi üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek festivalin heykelciğini takdim ettiler. Seçim çalışmaları sırasında “Flamingoların da başkanı olacağım “sözünün kendilerine ilham kaynağı olduğunu belirten genel koordinatör Prof. Dr. Erkan Sevinç festivalin gerçekleştirilmesinde büyükşehirin desteğine teşekkür ederek 2020 yılı mayıs ayında etkinliğin kentin değişik meydanlarında yapılmasının planlandığını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sasalı Kuş Cenneti ile özel olarak ilgilendiklerini o alanın bürokratik engeller aşıldıktan sonra yepyeni bir çehre ile İzmir’lilere sunulacağını söyledi. Soyer kültür ve sanat adına her türlü girişime destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler