Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

Finali 200 Milyonu Aşkın Seyirci İzliyor

“100.Yıl” kapağıyla çıkan Spor Life dergisinin yeni sayısında finalinin 200 milyon seyirci tarafından izlendiği E spor’a özel yer verildi.

thumbnail_e-spor.jpg

Dergide yer alan bilgilere göre Türkiye'de 15.000'e yakın E-Spor takımı ve 60.000'e yakın E-Spor oyuncusu bulunuyor. 4 milyon civarında Türk E-Spor takipçisi mevcut.

thumbnail_fenerbahce-001.jpg

Türkiye E-Spor Federasyonu kurarak sektörün düzenli bir şekilde büyümesini sağlamak üzere bir adım atmış durumda. Federasyon lisans işlemleri, turnuva düzenlenmesi ve E spor'un popülerliği üzerinde çalışıyor.

spor-life-7.yazar-toplantisi-001.jpg

Süper lig ekiplerinin E spor takımları kıyasıya mücadelede.İlk erkek ve kadın E spor kulüpleri Beşiktaş tarafından kurulurken süper ligde son şampiyon Fenerbahçe oldu.Başta Göztepe olmak üzere İzmir kulüplerinin de E spor takımları bulunuyor.

goztepe-espor-001.jpg

Asya bölgesi 406 milyon dolarlık geliri ile E spor sektöründen en çok para kazanan bölge konumunda. Can Dörtkardeş, veya daha bilinen adıya Xantares, şu ana kadar kazandığı 187 bin dolar ödül ile en çok kazanan Türk E spor oyuncusu konumunda. Kendisi BIG takımıyla CS: GO oynuyor.

thumbnail_spor-life-7-001.jpg

Öte yandan Spor Life yazarlarının 7.buluşması Özdere Grand Efe Otel’de gerçekleştirildi. Derginin geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunulan toplantıya kardeş yayınlar Roll Life ve Asklepion Life dergileri yazarları da katıldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.