Fidel Okan'dan Cumhuriyet savcısına: Kimsin lan sen!

Fidel Okan'dan Cumhuriyet savcısına: Kimsin lan sen!

Kamuoyunun yakından tanıdığı Avukat Fidel Okan, Cumhuriyet Savcısı Murat Semiz'e ağır sözler sarf etti

Avukat Fidel Okan, Sabah ve Takvim gazetelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açan Cumhuriyet Savcısı Murat Semiz'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki gösterdi.

Fidel Okan'ın paylaşımları şöyle:


1- Bilindiği üzere iktidara yakın yayın organlarının şahsıma karşı yürüttükleri algı operasyonları sonrasında, bu gazetelere yönelik aşağıdaki twitleri atarak hakettikleri şekilde çok ağır hakaret ettim.


aaa-001.jpg
 

bb-005.jpg


2- Söz konusu gazeteler bu twitlerim nedeniyle bana toplamda 3 milyon TL civarında tazminat davası açarak hukukun kendilerine verdiği hakkı kullandılar. Ancak sonrasında yaşanan gelişmeler belgesini birazdan yayınlayacağım emsali görülmemiş bir yargı skandalını ortaya çıkardı.


3- Bana açılan tazminat davalarının şahsımda en küçük bir değişime sebep olmadığını gören Turkuaz Grubu (Sabah, Takvim) ve Star Medya Grubu Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek tüzel kişiliklerine hakaret ettiğim iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

4- Bu gazetelerin şikayetiyle normal hukuk bilgisine sahip tüm hukukçuların (Avukat/Hakim/Savcı) kahkahalarla güleceği bir suç isnadıyla karşı karşıya kaldım. 

Not: Türk Ceza Yasasında tüzel kişiliğe hakaret adı altında bir suç yok!


5- Ben Savcıların ifademi dahi almadan kovuşturmaya yer yok kararı vermesini beklerken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına aşağıdaki utanç vesikası olarak adlandırılacak talimatı yazmış. 

Not: Bu evraka imza atan savcının adı Murat Semiz.


a2-002.jpg


6- Murat Semiz isimli savcı Sabah ve Takvim gazetelerine hakaret ettiğim için soruşturmayı yürütmekle kalmamış, ifademin alınması sırasında bu twit bana ait değil ya da hesabım hacklendi dersem cep telefonu, bilgisayar ve tüm iletişim araçlarıma el konulmasını istemiş.


;7- Talimattan haberdar olup evraka ulaştığım andan itibaren ifade vermeye gitmedim. Çünkü; ben böyle bir açık kanunsuzluğa karşı sessiz kalırsam bunu yol yapıp yarın herkese bu uygulanma ihtimali doğmuştu. 

Savcı Murat, olmayan bir suçla ilgili soruşturma yürüterek tarihe geçti.


8- Bu evrakla adını hukuk tarihine yazdıran Savcı Murat Semiz olmayan suça ilişkin yürüttüğü soruşturmada el koyma talimatı da vererek başarısını taçlandırdı.

a3-001.jpg

 

9- Murat Semiz isimli savcının yaptığı hukuk katliamına ilişkin olarak geçtiğimiz gün HSK’ya aşağıdaki dilekçeyi verdim. Bundan sonra yazacağım twitleri iyi oku Savcı Murat.

a4.jpg

 

10- Burayı iyi oku Savcı Murat. 

Sabah ve Takvim Gazetelerine “şerefsiz” ve “müptezel” dediğim için hakkımda el koyma talimatı yazmışsın ya!

Bu sözleri geri alıyoyor be şöyle diyorum: 

Sabah ve Takvim Gazeteleri sadece şerefsiz değil şerefsiz oğlu şerefsizdir, ve aşağılıktır.


11- Nasılsa ifade vermediğim için uygulamayan kararınla hukukun ırzına geçtin şimdi daha ağır hakaretlerde bulunuyorum, sıkıyorsa gel al ifademi. 

SABAH GAZETESİ ŞEREFSİZİN EN ÖNDE GİDENİDİR.


12-Sabah Gazetesi o kadar şerefsizdir ki neredeyse tüm bakanların gittiği Medine’deki bir hurma bahçesinde FETULLAHÇILARIN Türkiye için nasıl bir tehdit olduğunu anlattığım ve Twitter’dan paylaştığım bir sohbeti Umre’de 30 FETÖ İmamıyla darbe toplantısı yaptı diye manşet atmıştır

 

 

12- Sabah Gazetesi kul hakkı yiyen, haram yiyen, aşağılık ötesi bir gazete olduğu için iftira atmayı maharet sanmaktadır. Bu aşağılık şerefsiz gazetenin avukatı mısın yoksa Cumhuriyetin Savcısı mısın? Kimsin lan sen!


13- Benim cep telefonumdaki bilgilerle yürüttüğün hukuk garabeti soruşturma arasında nasıl bağ kurdun?

Bu arada yarın gidip cep telefonuma ve bilgisayarıma el koyman için tam istediğin ifadeyi vereceğim.Bakalım ne olacak.

 


14- Mesala Soruşturmayla ilgili olmayan basının çok ilgisini çekecek deliller var. Örneğin bir başsavcının FETÖ ile mücadele kapsamında gönderdiği belgeleri Twitter’dan yayınlamam için Whatsaptan bana atıp siz twit atınca çok iyi oluyor mesajları var.

 

 

15- Sonra o belgeleri yayınladıktan sonra gizli belge yayınladığım için aynı Başsavcılık tarafından hakkımda yürütülen soruşturma olduğunu öğrendiğimde neler yazdığım ve sonrasında o soruşturmanın nasıl kapandığı var.

 

 

16- Trollerle iliskisini tespit ettiğim bir HSK başmüfettişinin zil zurna sarhoş olup bana attığı o iğrenç Mesajlar var. Bu olayla ilgili dönemin HSYK üyeleriyle yaptığım yazışmalar var. Sen bunları mı merak ediyorsun Murat efendi. Herkes görsün bakalım daha neler neler var...

 

 

17- Sonuç; ya senin talimatın hukukidir ben yarın cep telefonumu ve tüm yazışmalarımı çıktı halinde Savcılığa yarın teslim edeceğim ya hukuk dışıdır HSK sana gereğini yapacak. Bakalım ne olacak? 

Bu arada son twitimi bekle şimdi geliyor....

 

 

18- SABAH GAZETESİ ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR. 

STAR GAZETESİ ise AŞAĞILIK BİR MÜPTEZELDİR, BUNLAR ÇİFTLİKBANK DOLANDIRICILIĞININ MEDYA AYAĞIDIR. 

Fetulahçı zihniyetin son temsilcisi olan bu şerefsiz gazeteler alçaktır ve namussuzdur.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler